Find orkester på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Orkester, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

Idégrundlaget for denne bookingportal har hele tiden været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere så personer, som er på jagt efter den ideelle underholdning & musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, og det uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister og -klovne til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har desuden et voksende antal af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen. Det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere