Find serveringsteater i Nordjylland her

Festens EfterretningsTjeneste

Er du træt af kedelige taler og intetsigende festsange?

Så book FET alias Festens Efterretnings Tjeneste til at sætte gang i lattermusklerne!

...

Hjemby
Blokhus
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Bookingportalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer der er på jagt efter perfekt musik og underholdning kun skal lede ét sted, og det uden at de er nødt til at betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men den portal der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et bredt udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end bare portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan få ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er der også muligheder for på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader en video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...