Find serveringsteater i Jylland her

4.9

Ivan & Thomas

Gang i festen allerede på P-pladsen ?? "Jow, jow ..... Kom bar' då"........ og efterfølgende "tjenerfis" ad libitum.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Frk. Olsen´s Vikarbureau

Frk. Olsen´s Vikarbureau består af 4 rablende personligheder, der optræder som tjenere, uden at være det! Der spredes glæde, sang og musik, stemnin...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Festens EfterretningsTjeneste

Er du træt af kedelige taler og intetsigende festsange?

Så book FET alias Festens Efterretnings Tjeneste til at sætte gang i lattermusklerne!

...

Hjemby
Blokhus
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets største og mest interessante portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så danskere på jagt efter den ideelle underholdning og musik, kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det resulterer i yderligere gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen.dk er mere end bare en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Med video på din profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger den bedste underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...