Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Ivan & Thomas

Prisniveau

Kr. 3.500 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 1 - 1,5 timer.

Profil

Gang i festen allerede på P-pladsen ?? "Jow, jow ..... Kom bar' då"........ og efterfølgende "tjenerfis" ad libitum.

Læs mere...

Mere om Ivan & Thomas

Hjemmeværnspolitiet tager sig "kærligt" af gæsterne når de ankommer, hvor biler bliver checket for ulovlige isskrabere, brandbare væsker, og måske en kropsvisitering, eller to..... Kort efter står Ivan og Thomas - et umage Jysk/Polsk tjener par og forsøger efter bedste evne , at "servicere" gæsterne på godt jysk og gebrokkent engelsk...... Tjaa. - næsten alt kan ske :) Ivan og Thomas holder sig selvfølgelig i baggrunden under sange, taler osv. så alle deltagere får en uforglemmelig fest.....

Showet kan evt. krydres med personlige hints og/eller afsluttes med en sang...

Hvis i er friske på et par "hemmelige pinlige gæster", er vi også klar til det, eller har du en helt tredje idé. Der er ingen grænser.

HUSK :
" Latter er den bedste medicin - medmindre du lider af diarré......"

" Livet er kort, så husk at smile, mens du stadig har tænder......."

ps.: Til større arrangementer kan Ivan og Thomas medbringe 2 ekstra "polske" venner......

Videoklip

Anmeldelser ( | af Ivan & Thomas: 5,0 ud af 5 baseret på 22 anmeldelser )

5
1
5

Sjove - skøre tjener.

Ivan og Thomas underholdt ved vores sølvbryllups fest. Først ved velkomstdrinken og efterfølgende ved middagen. Og de var så sjove og underholdende. Vi griner stadig, når vi tænker tilbage, på de sjove input og skøre ting de fandt på. Og vores gæster havde virkelig en underholdende og sjov start på festen :-) De er bare sjove :-)

Anmeldt af Susanne Dyrholm Franck d. 14. juni 2021
5
1
5

Top underholdning

Mine gæster var fantastisk godt underholdt og jeg selv fik præcis det ud af jeres besøg jeg havde håbet. Festen kom i gang med latter og folk fik noget at tale om fra start. I har været samtale emne mange gange siden. Skål har fået ny betydning.

Anmeldt af Heidi Andersen d. 5. oktober 2020

Kontakt Ivan & Thomas

Kontakt Ivan & Thomas via formularen her, så vil Ivan & Thomas vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.