Ivan & Thomas

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Ivan & Thomas

Prisniveau

Kr. 3.500 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 1 - 1,5 timer.

Profil

Gang i festen allerede på P-pladsen ?? "Jow, jow ..... Kom bar' då"........ og efterfølgende "tjenerfis" ad libitum.

Læs mere...

Mere om Ivan & Thomas

Hjemmeværnspolitiet tager sig "kærligt" af gæsterne når de ankommer, hvor biler bliver checket for ulovlige isskrabere, brandbare væsker, og måske en kropsvisitering, eller to..... Kort efter står Ivan og Thomas - et umage Jysk/Polsk tjener par og forsøger efter bedste evne , at "servicere" gæsterne på godt jysk og gebrokkent engelsk...... Tjaa. - næsten alt kan ske :) Ivan og Thomas holder sig selvfølgelig i baggrunden under sange, taler osv. så alle deltagere får en uforglemmelig fest.....

Showet kan evt. krydres med personlige hints og/eller afsluttes med en sang...

Hvis i er friske på et par "hemmelige pinlige gæster", er vi også klar til det, eller har du en helt tredje idé. Der er ingen grænser.

HUSK :
" Latter er den bedste medicin - medmindre du lider af diarré......"

" Livet er kort, så husk at smile, mens du stadig har tænder......."

ps.: Til større arrangementer kan Ivan og Thomas medbringe 2 ekstra "polske" venner......

Videoklip

Anmeldelser ( | af Ivan & Thomas: 5,0 ud af 5 baseret på 28 anmeldelser )

5
1
5

Sjove og underholdende.

De var medvirkende til at løfte stemningen til vores sølvbryllup. De er gode til at aflæse, hvilke gæster der har lyst til at deltage i deres spas, og hvilke der helst er fri. God underholdning.

Anmeldt af Mariane Poulsen d. 6. november 2022
5
1
5

Super underholdende

Allen optrådte som tjener under fordrinken før vi skulle have middag og fortsatte under forretten. Det var mine venner som havde guldbryllup og det var sjovt at se guldbrudens og andres undren over den "mærkelige" tjener som kokken havde medbragt. Det var virkeligt sjovt, og det varede længe, før det gik op for forsamlingen, hvad der foregik. Kan bestemt anbefales.

Anmeldt af Anni Lüthjohan d. 7. august 2022

Kontakt Ivan & Thomas

Kontakt Ivan & Thomas via formularen her, så vil Ivan & Thomas vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.