Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere

Prisniveau

Kr. 4.500 - 6.500

Hjemby

Varighed

45-90 min

Profil

Med kridtede sko og højt hår tager vi bestik af situationen og krydrer middagen. Afsluttes med spektakulært show.

De skøre tjenere:
Vi agerer, som almindelige tørre tjenere, men efterhånden som tiden går, skrues der op for hver enkelt tjeners finurlige og yderst pinlige karaktertræk og charme - naturligvis med en fantastisk fin fornemmelse for hvad der er tålt og tilladt i selskabet. Vi efterlader gæsterne måbende, grinende og fuldstændig overrasket.

Vi hører gerne fra jer med detaljer om jeres arrangement og strækker os til det ypperste for, at tilføje lige netop dét, som I mangler for en fuldendt og ikke mindst hylende grinagtig aften.

Varigheden er mindst 1 time men lige så længe i ønsker herefter og vi stiller op med lige så mange tjenere I skulle have behov for.

Husk: Vi kan ikke hyres til professionel servering - serveringspersonale er stadig nødvendigt, men forbered dem på, at det kan ske, at vi træder i spinaten.

SES VI?
BH
De skøre tjenere
Tali Piontek
Eventkompagniet
+45 30307070
www.eventkompagniet.dk

Videoklip


Anmeldelser ( | af Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere: 4,9 ud af 5 baseret på 19 anmeldelser )

5
1
5

Hylende morsomt!

Overraskelsesmomentet var meget stort og finurligt. "Tjeneren" formåede at komme i rigtig god kontakt med gæsterne på en meget medrivende måde, der gik lige tilpas til kanten med respekt for at ingen skulle udstilles. Stemningen - som var god i forvejen - blev absolut kun bedre, og i dagene efter blev der talt meget om den noget usædvanlige tjener, som ikke sparede på friske replikker og skøre indslag. Jeg er så glad for vores valg af underholdning, og hermed en KÆMPE anbefaling fra os! Vi griner stadig :)

Anmeldt af Karen Vestergaard d. 6. maj 2024
5
1
5

Perfekt

Vi har kun kæmpe ros til Tali og serveringsteateret, som vi havde booket fredag den 02.Feb.2024 i DGI byen.
Vi har kun fået positiv feedback tilbage fra gæsterne - Nogle syntes endda at det er ærgerligt at Kisser (Tali) ikke skulle starte hos os 😉 da hun var et festligt indslag....
Vi vil helt sikkert anbefale jer.

Anmeldt af Vibeke Michelsen d. 11. februar 2024

Kontakt Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere

Kontakt Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere via formularen her, så vil Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.