Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere

Prisniveau

Kr. 4.500 - 6.500

Hjemby

Varighed

45-90 min

Profil

Med kridtede sko og højt hår tager vi bestik af situationen og krydrer middagen. Afsluttes med spektakulært show.

De skøre tjenere:
Vi agerer, som almindelige tørre tjenere, men efterhånden som tiden går, skrues der op for hver enkelt tjeners finurlige og yderst pinlige karaktertræk og charme - naturligvis med en fantastisk fin fornemmelse for hvad der er tålt og tilladt i selskabet. Vi efterlader gæsterne måbende, grinende og fuldstændig overrasket.

Vi hører gerne fra jer med detaljer om jeres arrangement og strækker os til det ypperste for, at tilføje lige netop dét, som I mangler for en fuldendt og ikke mindst hylende grinagtig aften.

Varigheden er mindst 1 time men lige så længe i ønsker herefter og vi stiller op med lige så mange tjenere I skulle have behov for.

Husk: Vi kan ikke hyres til professionel servering - serveringspersonale er stadig nødvendigt, men forbered dem på, at det kan ske, at vi træder i spinaten.

SES VI?
BH
De skøre tjenere
Tali Piontek
Eventkompagniet
+45 30307070
www.eventkompagniet.dk

Videoklip


Anmeldelser ( | af Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere: 4,9 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser )

5
1
5

Perfekte timings, sjov og bare gennemført

Kisser spiller så fantastisk med gæsterne, vi griner fra start til slut, og festen har genlyd længe efter. Unge og gamle, store som små, alle er med og Kisser har øje for alle detaljerne.
6 stjerner herfra.
Jytte og Co, Valby

Anmeldt af Jytte Thorsø d. 8. maj 2023
5
1
5

Fed oplevelse

Jeg lagde ikke selv mærke til så meget, idet jeg rendte rundt, men alle gæsterne var vilde med de 2, som I havde sendt ud, og de havde alle moret sig meget, og så kan det jo ikke blive bedre.

Anmeldt af Kim Kristoffersen d. 26. september 2022

Kontakt Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere

Kontakt Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere via formularen her, så vil Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.