Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 8 timer

Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere

Prisniveau

Kr. 4.500 - 6.500

Hjemby

Varighed

45-90 min

Profil

Med kridtede sko og højt hår tager vi bestik af situationen og krydrer middagen. Afsluttes med spektakulært show.

De skøre tjenere:
Vi agerer, som almindelige tørre tjenere, men efterhånden som tiden går, skrues der op for hver enkelt tjeners finurlige og yderst pinlige karaktertræk og charme - naturligvis med en fantastisk fin fornemmelse for hvad der er tålt og tilladt i selskabet. Vi efterlader gæsterne måbende, grinende og fuldstændig overrasket.

Læs mere...

Mere om Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere

Vi hører gerne fra jer med detaljer om jeres arrangement og strækker os til det ypperste for, at tilføje lige netop dét, som I mangler for en fuldendt og ikke mindst hylende grinagtig aften.

Varigheden er mindst 1 time men lige så længe i ønsker herefter og vi stiller op med lige så mange tjenere I skulle have behov for.

Husk: Vi kan ikke hyres til professionel servering - serveringspersonale er stadig nødvendigt, men forbered dem på, at det kan ske, at vi træder i spinaten.

SES VI?
BH
De skøre tjenere
Tali Piontek
Eventkompagniet
+45 30307070
www.eventkompagniet.dk

Videoklip

Anmeldelser ( | af Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere: 5,0 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser )

5
1
5

Alle pengene værd

Jeg benyttede mig af Tali Piontek til vores datters konfirmation. Det var skide sjovt. Ikke alle havde fattet at hun ikke var en helt normal servitrice. Jeg fik en god pris på en time, men vi var nødt til at overgive os, så jeg spurgte om hun kunne blive en time mere, og det kunne hun heldigvis. Det var alle pengene værd.

Anmeldt af Rie Kjær d. 24. juni 2021
5
1
5

Sjov og rigtig go underholdning

Jamen jeg syntes Tali som vi havde ude var go til at læse folk og se hvem hun kunne lave pis med og så syntes jeg generelt hun var rigtig sjov at opleve.... så helt klart en anbefaling fra os...

Anmeldt af Martin Juelsholt d. 19. maj 2019

Kontakt Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere

Kontakt Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere via formularen her, så vil Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.