Arbejdsmiljø i Nordjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Arbejdsmiljø i Nordjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

Idegrundlaget for denne portal er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere så personer, der leder efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Vores udvalg strækker sig fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et bredt udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og han har masser af kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der også et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor de besøgende følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så har du også mulighed for på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...