Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Linda Guldberg Winding

Prisniveau

Kr. 5.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

2-4timer

Profil

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig i og blive klogere på.
Foredrag til virksomheder: ’Robust og langtidsfrisk i en foranderlig hverdag.’ Hvorfor er nogle medarbejdere aldrig syge mens andre altid er det?
Foredrag til patientforeninger: ’Livet med en kronisk sygdom - udfordringer & muligheder.' Foredraget er bygget op omkring hendes egne benspænd og hendes lyst til livet.

Læs mere...

Mere om Linda Guldberg Winding

”Linda gav et meget levende og engageret kursus, som vekslede fint mellem input og øvelser. Vi fik en inspirerende og god dag, der giver masser at tænke over. ”
Construction Director Frede Søgaard Jensen, Vestas Northern Europe

”Jeg kan stærkt anbefale Linda Guldberg Winding, hvis dit firma står i omstillingsproblematikker, samarbejdsudfordringer eller bare trænger til at få ny inspiration. Linda er en super nærværende faglig og personlig kompetent inspirator/oplægsholder.”
Uddannelseschef Inge Dolmer, Aarhus Social- og Sundhedsskole

'Den bedste aften jeg har arrangeret i 6 år. Linda er meget et vidende energibundt. Har stor viden, stor engagement, super fremtoning! Ideel til alle foreninger og arbejdspladser. Book, I vil aldrig fortryde det!’
Solveig Mølgaard, formand for Diabetesforeningen, Næstved'.

Det var inspirerende, livsbekræftende, konstruktivt og med masser af humor, krydret med øvelser.”
Ungdomsskolechef Anders Stenumgaard Lind, Syddjurs Ungdomsskole

Videoklip

Anmeldelser ( | af Linda Guldberg Winding: 4,8 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Engageret og humørfuldt

I forbindelse med firmaets sommerfest havde vi booket Linda til kl. 21. På trods af det "skæve" tidspunkt og kun 45 minutter til rådighed leverede hun et rigtigt sjovt og lærerigt indlæg og fik inddraget alle gæster i korte øvelser i kommunikation/samarbejde. Vi kunne sagtens få udbytte af hendes evner og indspark og anbefaler gerne Linda til andre, som kan bruge en kærlig opsang inden for medarbejdertrivsel og -kommunikation.

Anmeldt af Hanne Haagen, KE Fibertec AS, Vejen d. 6. juni 2016
5
1
5

Super foredrag

Som sædvanlig mødte en veloplagt Linda op til et foredrag, som hun holdt med humor, og meget seriøs og hun forstår virkelig at få folk med og få spørgelysten frem i folk. Hendes foredrag kan virkelig anbefales
Hilsen
Leif Holm Nielsen
Diabetesforeningen Vesthimmerland

Anmeldt af Leif Holm Nielsen d. 1. april 2016

Kontakt Linda Guldberg Winding

Kontakt Linda Guldberg Winding via formularen her, så vil Linda Guldberg Winding vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.