Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Linda Guldberg Winding

Prisniveau

Kr. 5.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

2-4timer

Profil

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig i og blive klogere på.
Foredrag til virksomheder: ’Robust og langtidsfrisk i en foranderlig hverdag.’ Hvorfor er nogle medarbejdere aldrig syge mens andre altid er det?
Foredrag til patientforeninger: ’Livet med en kronisk sygdom - udfordringer & muligheder.' Foredraget er bygget op omkring hendes egne benspænd og hendes lyst til livet.

Læs mere...

Mere om Linda Guldberg Winding

”Linda gav et meget levende og engageret kursus, som vekslede fint mellem input og øvelser. Vi fik en inspirerende og god dag, der giver masser at tænke over. ”
Construction Director Frede Søgaard Jensen, Vestas Northern Europe

”Jeg kan stærkt anbefale Linda Guldberg Winding, hvis dit firma står i omstillingsproblematikker, samarbejdsudfordringer eller bare trænger til at få ny inspiration. Linda er en super nærværende faglig og personlig kompetent inspirator/oplægsholder.”
Uddannelseschef Inge Dolmer, Aarhus Social- og Sundhedsskole

'Den bedste aften jeg har arrangeret i 6 år. Linda er meget et vidende energibundt. Har stor viden, stor engagement, super fremtoning! Ideel til alle foreninger og arbejdspladser. Book, I vil aldrig fortryde det!’
Solveig Mølgaard, formand for Diabetesforeningen, Næstved'.

Det var inspirerende, livsbekræftende, konstruktivt og med masser af humor, krydret med øvelser.”
Ungdomsskolechef Anders Stenumgaard Lind, Syddjurs Ungdomsskole

Videoklip

Anmeldelser ( | af Linda Guldberg Winding: 4,9 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser )

5
1
5

Levende og lærerigt!

På vegne af kontoreleverne ved Esbjerg Kommune skal lyde et stort TAK til Linda for to spændende og lærerige timer på en smuk solskinsdag i marts. Med udgangspunkt i temaet “Arbejdsglæde, motivation og trivsel” fik vi gennem et levende oplæg, konkrete redskaber til og viden om blandt andet work-life-balance. Der blev både tænkt og grinet og vi gik alle derfra med stof til eftertanke…

Fra første kontakt og til efter foredraget, var Linda sød, betænksom og imødekommende.

Varme anbefalinger til Linda✨🌷

Anmeldt af Lærke Hjorth d. 27. marts 2022
5
1
5

Skøn afslutning på vores årsmøde

Linda er et dejlig varmt menneske, fyldt med en masse positiv energi. Det lykkedes Linda at få alle deltagerne ved vores årsmøde til at lytte med på hendes dejlige budskaber.

Anmeldt af Klaus Bræmer-Jensen d. 8. marts 2020

Kontakt Linda Guldberg Winding

Kontakt Linda Guldberg Winding via formularen her, så vil Linda Guldberg Winding vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.