Foredragsholdere med foredrag om arbejdsmiljø

4.8

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Tiro Inspire

Det kan siges om Flemming, at der har været en rød tråd i hans liv – at give og at have mennesket i centrum. Der er ikke noget af det, han beskæfti...

Hjemby
Grindsted
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Trivsel og arbejdsglæde
Stil skarpt på Jeres arbejdsglæde og det psykiske arbejdsmiljø med dette praksisnære foredrag.
I vil få en stærk oplevels...

Hjemby
Hadsten
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt landets mest interessante og største portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Idegrundlaget for portalen har været at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere således at danskere, der søger efter ideel musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Vores brede udvalg dækker fra serveringsteater til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen har tillige et stort udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er der også mulighed for inden en event at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du søger underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...