Arbejdsmiljø i Jylland

4.8

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der er blandt Danmarks største og mest interessante, for alt det der rører sig indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så personer der leder efter den helstøbte underholdning og musik, kun behøver at lede ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra voksentrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen.dk, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen er mere end bare portalen, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt inden en fest eller event at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...