Find coverband på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under coverband, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

Idegrundlaget for denne bookingportal har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så danskere der søger efter den ideelle underholdning og musik, kun skal søge ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor mange relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen.dk, og Mogens har masser af kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget en blog med gode ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for forinden at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger et coverband på Bornholm, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen