Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Verdens Bedste Band

Prisniveau

Kr. 18.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 x 45 minutter - eller aftales nærmere.

Profil

Invitér Verdens Bedste Band til jeres fest og få verdens bedste aften. Bandet spiller de største hits og får alle og enhver ud på dansegulvet.

Læs mere...

Mere om Verdens Bedste Band

Invitér Verdens Bedste Band til jeres fest og få verdens bedste aften. Bandet spiller de største hits og får alle og enhver ud på dansegulvet.

Se videoen og bedøm selv om Verdens Bedste Band skal være med til at gøre din fest til en uforglemmelig aften. Videoen er optaget live på Krudttønden i København, hvor bandet kommer fra.

Prisniveauet for Verdens Bedste Band afhænger af, hvor og hvornår jeres fest skal afholdes, om der skal lejes ekstern produktion ind mv. Send os en forespørgsel, og vi finder ud af, hvad der er det rette til jeres fest.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Verdens Bedste Band: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt aften

Et verdensklasse band - som kan sætte gang i alle fester.

Anmeldt af Christian Snegaard Andersen d. 21. august 2016
5
1
5

Forrygende

Bandet levede i den grad op til sit navn. Supermusikalske og med et smittende humør. På trods af at det var en dobbelt 70års fødselsdagsfest, var dansegulvet fyldt fra start til slut, og alle var glade.

Anmeldt af Jørn M. Hvam d. 28. august 2014

Kontakt Verdens Bedste Band

Kontakt Verdens Bedste Band via formularen her, så vil Verdens Bedste Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.