Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Verdens Bedste Band

Prisniveau

Kr. 18.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 x 45 minutter - eller aftales nærmere.

Profil

Invitér Verdens Bedste Band til jeres fest og få verdens bedste aften. Bandet spiller de største hits og får alle og enhver ud på dansegulvet.

Læs mere...

Mere om Verdens Bedste Band

Invitér Verdens Bedste Band til jeres fest og få verdens bedste aften. Bandet spiller de største hits og får alle og enhver ud på dansegulvet.

Se videoen og bedøm selv om Verdens Bedste Band skal være med til at gøre din fest til en uforglemmelig aften. Videoen er optaget live på Krudttønden i København, hvor bandet kommer fra.

Prisniveauet for Verdens Bedste Band afhænger af, hvor og hvornår jeres fest skal afholdes, om der skal lejes ekstern produktion ind mv. Send os en forespørgsel, og vi finder ud af, hvad der er det rette til jeres fest.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Verdens Bedste Band: 5,0 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Gang i festen

Fantastisk band, som skabte en perfekt stemning! Kan varmt anbefales 👍🏻

Anmeldt af Lykke Meyer Jensen d. 9. oktober 2022
5
1
5

Bedste bryllupsband!

Helt fantastisk, og de var så professionelle! Mange af vores gæster sagde til os at det var det bedste band de nogensinde havde hørt til et bryllup. Varmeste anbefalinger herfra!

Anmeldt af Kristine d. 17. juli 2022

Kontakt Verdens Bedste Band

Kontakt Verdens Bedste Band via formularen her, så vil Verdens Bedste Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.