Find danseband på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Danseband, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en portal til booking, der hører til blandt Danmarks største og mest interessante, hvor du kan finde alle væsentlige former for god underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Idegrundlaget for denne portal har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så personer på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, kun har brug for at søge ét sted, og det uden at de er nødt til at betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det brede sortiment strækker sig fra komikere til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har derudover et bredt udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante kategorier, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller leder efter underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk