Find festtrio på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Festtrio, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest spændende, kort sagt alle typer underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været ideén med denne portal lige fra starten, og det indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så danskere på jagt efter perfekt underholdning og musik kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod den bookingportal der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også god mulighed for forinden at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du kan indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du leder efter god underholdning til din næste event eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere