Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

One Night Band

Prisniveau

Kr. 2.500 - 16.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-6 timer

Profil

Facebook: https://www.facebook.com/bookonenightband
Instagram: https://www.instagram.com/onenightbanddk/?hl=da

Få dine gæster med ud på dansegulvet og skrål med på alle dine favoritsange. Vi er alle 5 musikkonservatoriestuderende og garanterer højt musikalsk niveau, de bedste dansehits og god energi.

Vi sørger selv for lyd og lys så det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde festen!

Læs mere...

Mere om One Night Band

Vi vil skræddersy repertoiret, så det passer perfekt til jeres arrengement. Hvis I er til lækker dinnerjazz under maden, så kan vi også tilbyde det.

Videoklip

Anmeldelser ( | af One Night Band: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Ganske enkelt fantastisk

One Night Band sørgede for at sætte ild i dansegulvet til vores bryllup. De spillede både nye og gamle hits, og de var mere end villige til at tilpasse set listen til vores smag. Derudover spillede forsangeren og deres guitarist et helt særligt nummer til ceremonien, og der var ikke et øje tørt. Det fuldendte band, der både matcher de følsomme, og de festlige anledninger. De største anbefalinger herfra.

Anmeldt af Jannie Fejer Jensen d. 18. juli 2022
5
1
5

Det helt rigtige band til vores bryllup

One night band spillede til vores bryllup, hvor de fik alle til at danse og synge med. Der var masser af liv på dansegulvet, som aldrig var tomt. Bandet består af meget dygtige musikere, og de spiller sange, som alle kender, både nye og gamle. Kontakten med bandet var i øvrigt meget ordentlig og professionel. De får vores varmeste anbefalinger.

Anmeldt af Stine d. 17. juli 2022

Kontakt One Night Band

Kontakt One Night Band via formularen her, så vil One Night Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.