Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

One Night Band

Prisniveau

Kr. 3.000 - 18.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-6 timer

Profil

Få dine gæster med ud på dansegulvet og skrål med på alle dine favoritsange. Vi er alle 5 musikkonservatoriestuderende og garanterer højt musikalsk niveau, de bedste dansehits og god energi.

Vi sørger selv for lyd og lys så det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde festen!

Læs mere...

Mere om One Night Band

Vi vil skræddersy repertoiret, så det passer perfekt til jeres arrengement. Hvis I er til lækker dinnerjazz under maden, så kan vi også tilbyde det.

Videoklip

Anmeldelser ( | af One Night Band: 5,0 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Vi fik hvad vi søgte og mere til!

Vi bookede One Night Band til at spille til vores julefrokost. Vi har aldrig haft dansemusik før og var spændte på, hvordan det blev modtaget af publikum. One Night Band blev vel modtaget af publikum, og dansegulvet var vel besøgt fra start til slut, og flere af gæsterne var i løbet af aftenen forbi for at spørge, hvor jeg havde fundet One Night Band.
Kæmpe tak for jeres bidrag til at give os en perfekt aften.

Anmeldt af Ebbe Kjestrup Nielsen d. 5. december 2022
5
1
5

Ganske enkelt fantastisk

One Night Band sørgede for at sætte ild i dansegulvet til vores bryllup. De spillede både nye og gamle hits, og de var mere end villige til at tilpasse set listen til vores smag. Derudover spillede forsangeren og deres guitarist et helt særligt nummer til ceremonien, og der var ikke et øje tørt. Det fuldendte band, der både matcher de følsomme, og de festlige anledninger. De største anbefalinger herfra.

Anmeldt af Jannie Fejer Jensen d. 18. juli 2022

Kontakt One Night Band

Kontakt One Night Band via formularen her, så vil One Night Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.