Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

One Night Band

Prisniveau

Kr. 2.500 - 16.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-6 timer

Profil

Facebook: https://www.facebook.com/bookonenightband
Instagram: https://www.instagram.com/onenightbanddk/?hl=da

Få dine gæster med ud på dansegulvet og skrål med på alle dine favoritsange. Vi er alle 5 musikkonservatoriestuderende og garanterer højt musikalsk niveau, de bedste dansehits og god energi.

Vi sørger selv for lyd og lys så det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde festen!

Læs mere...

Mere om One Night Band

Vi vil skræddersy repertoiret, så det passer perfekt til jeres arrengement. Hvis I er til lækker dinnerjazz under maden, så kan vi også tilbyde det.

Videoklip

Anmeldelser ( | af One Night Band: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Mega sjov fest på dansegulvet

Vi brugte One Night Band til julefest, både sang/spil under middag og efterfølgende musik og dans. De er virkelig gode og vi havde en rigtig sjov aften. Vi vil absolut anbefale dem til andre.

Anmeldt af Henrik Rasmussen (Annas far) d. 30. november 2021
5
1
5

Kæmpe fest-skabere med fed musik.

One Night Band spillede til julefrokost for mit studie. De gjorde aftenen fuldstændig fænomenal med deres musik, som var en god blanding af gamle fest-klassikere men også nyere numre, hvilket var helt perfekt. Bandet var så gode til at være til stede og interagerede med os i publikummet, hvilket fungerede super godt til vores setup.

Jeg vil helt sikkert anbefale dem til andre arrangementer. Alt i alt en vildt god oplevelse, det var nemt at komme i kontakt med bandet, de er super dygtige på deres instrumenter og udstråler god kemi sammen, og de er gode til at tilpasse deres optræden til typen af arrangement.

Anmeldt af Laura Bøgedal d. 29. november 2021

Kontakt One Night Band

Kontakt One Night Band via formularen her, så vil One Night Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.