Find jazzmusiker på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Jazzmusiker, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Uanset hvad du bedst kan lide indenfor jazzen; om det er nytænkende Acid Jazz der vælger at medtage det bedste fra disco, funk og soul, om det er Fusionsjazzen eller om det er det bundsolide klassiske jazzband, som baserer sin musik på den velkendte Ragtime Jazz, så finder du de bedste musikere til din fest lige her. Vores jazzbands spiller nemlig alt fra Dixieland, Ragtime og Swing til Smooth Jazz, Bossa Nova og Blues.

En musiker er oplagt til alle typer af begivenheder, uanset om du skal fejre noget eller har brug for den helt rette atmosfære. Eventzonen har musikere inden for en lang række forskellige stilarter med diverse musikinstrumenter som fokus, f.eks. guitarister, trompetister, pianister og mange andre.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt landets største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere indenfor alle betydelige kategorier så folk, på jagt efter den fuldendte underholdning og musik, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden, at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau men den portal, der samler alle mulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et meget bredt udvalg af musikere indenfor mange spændende kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har man også mulighed for inden en event at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter jazzmusikere på Bornholm eller du selv er artist, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.