Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 6 timer

Tuxedo Swing Band

Prisniveau

Kr. 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x60 minutter

Profil

TUXEDO SWING BAND er swingmusik udført af et flot 18 “mands” big band i smoking med danmarks bedste Sinatra sanger og en smuk sangerinde. Vi spiller både for øret, danseskoene og ikke mindst øjet! Kommer over hele landet.

Læs mere...

Mere om Tuxedo Swing Band

Glæd dine gæster og dig selv med TUXEDO SWING BAND til din næste fest – i virksomheden eller privat. Med vores store erfaring i at spille til arrangementer, kan vi måske hjælpe dig med en idé eller to. Og lad os bare røbe det – vi spiller Glenn Miller’s velkendte “In The Mood” som første nummer. Vores repertoire er et bredt swing repertoire, hvor også danseskoene kan blive udfordret.

En aften med Tuxedo Swing Band begynder til tonerne fra Glenn Millers “In The Mood” – den fylder med garanti dansegulvet. Herfra gå det med liflig swing musik. Du møder vores sangerinde folde sig ud i Tuxedo Junktion eller Gitte Hænnings ” Jeg snakker med mig selv”- Henrik “Sinatra” Egholm tager dig med på en flyvetur i “Come fly With me” eller “Fly Me To The Moon”og vores trommeslager er helt oppe på stikkerne i Sing Sing Sing.

Videoklip

Kontakt Tuxedo Swing Band

Kontakt Tuxedo Swing Band via formularen her, så vil Tuxedo Swing Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.