Tuxedo Swing Band

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Tuxedo Swing Band

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

2x60 minutter

Profil

TUXEDO SWING BAND er swingmusik udført af et flot 20 “mands” big band med i smoking. Vi spiller fra Glenn Miller til Sinatra og Bublé. Her får du musik for både øret, danseskoene og ikke mindst øjet! Kommer over hele landet og gør din fest eller begivenhed til noget helt specielt.

Glæd dine gæster og dig selv med TUXEDO SWING BAND til din næste fest – i virksomheden eller privat. Med vores store erfaring i at spille til arrangementer, kan vi måske hjælpe dig med en idé eller to. Og lad os bare røbe det – vi spiller Glenn Miller’s velkendte “In The Mood”. Vores repertoire er et bredt swing repertoire, hvor også danseskoene kan blive udfordret.

En aften med Tuxedo Swing Band begynder til tonerne fra Glenn Millers “In The Mood” – den fylder med garanti dansegulvet. Herfra gå det med liflig swing musik. Vores sanger tager dig med på en flyvetur i “Come fly With me” eller “Fly Me To The Moon”og vores trommeslager er helt oppe på stikkerne i Sing Sing Sing. Se video på vores hjemmeside . #tuxedoswingband

Videoklip


Anmeldelser ( | af Tuxedo Swing Band: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Helt perfekt

Alt fungerede, mega fed musik og folk morede sig. Kan kun varmt anbefale dette til at skabe en helt fantastisk fest!

Anmeldt af Michelle J B Petersen d. 2. december 2019

Kontakt Tuxedo Swing Band

Kontakt Tuxedo Swing Band via formularen her, så vil Tuxedo Swing Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.