Thomas Bornø

Thomas Bornø

Prisniveau

Kr. 2.500 - 6.500

Hjemby

Varighed

2-5 timer

Profil

Levende musik har altid kunnet noget helt særligt. Levende musik gør en stor forskel hvor end man oplever den. Følelsen af at blive suget ind i musikken til en koncert. Fornemmelsen af at levende musikere i samspil med et publikum skaber en stor oplevelse. Denne oplevelse kan jeg nu levere i den reneste form. Til dit firmaarrangement eller jeres private fest. En ægte koncertmusiker der skaber en helt særlig stemning.

Mit navn er Thomas Bornø. Jeg er konservatorieuddannet jazzpianist og har over 20 års erfaring som professionel musiker. Jeg har optrådt som pianist med Etta Cameron, Søs Fenger, Bobo Moreno, Danmarks Radios Big Band og mange andre. Jeg har spillet koncerter i blandt andet DR Koncerthuset og en række spillesteder i ind- og udland. Jeg har medvirket i forestillinger i Cirkus Nemo, Det Kongelige Teater og Operahuset. Derudover er jeg tidligere nomineret til en Danish Music Award for årets nye jazznavn i forbindelse med egen pladeudgivelse.

Jeg har stor erfaring indenfor musik til firmaer og til private fester. Af kundereferencer kan bl.a. nævnes Audi, Novo Nordisk og Coloplast, ligesom jeg ofte bruges til arrangementer på Dragsholm Slot, Hotel D’Angleterre og Restaurant Josty. Typisk til bryllupper og firmareceptioner. Derudover har jeg optrådt til større fester i Dansk High Society og Erhvervsliv, hvor gæsterne bl.a. har været HM Dronning Magrethe, HKH Kronprins Frederik og Sir Roger Moore og til Caroline Flemings private fødselsdag.

Jeg tilbyder at komme og optræde til dit arrangement. Som en stilfuld baggrund til receptionen. Musikledsagelse til middagen. Som et behageligt afbræk i konferencen. Til bryllupsfesten. Alt efter ønsker kan jeg optræde i forskellige konstellationer:

Solopiano: Stemningsfyldt og afdæmpet musik. En klassiker til alle typer arrangementer.

Piano akkompagneret af bas og trommer: Stilfuld musik med flere musikere skaber en stor oplevelse til de lidt større arrangementer.

Piano og saxofon: Lyden af kvalitet – musik der med et blæseinstrument giver den helt rigtige stemning.

Du får levende musik af høj kvalitet til ethvert arrangement. Du er sikker på at få en stor musikalsk oplevelse og samtidig er der styr på alt det praktiske, så du som kunde trygt kan læne dig tilbage i sædet og nyde musikken til dit arrangement.

Kvalitet, personligt udtryk og professionalisme er i højsædet, og der er derfor garanti for at du som kunde får en dedikeret og rutineret musiker til dit arrangement. Jeg sætter en ære i at levere en god musikalsk oplevelse og være med til at fuldende arrangementet.

Kontakt Thomas Bornø

Kontakt Thomas Bornø via formularen her, så vil Thomas Bornø vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.