Book musik til guldbryllup på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Musik til guldbryllup, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest interessante, hvor du kan finde alle relevante typer kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været ideén med portalen fra starten, og det indenfor alle betydelige kategorier, så folk der søger efter den ideelle musik og underholdning, kun behøver at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra ældreunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har tillige et bredt udvalg af bands indenfor alle kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for i god tid at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen