Find musik til julefrokost på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Musik til julefrokost, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor man finder alle væsentlige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

Bookingportalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere så personer, der leder efter den perfekte underholdning og musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun behøver at lede ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end bare portalen, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Desuden er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt inden en event at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk