Book musik til kobberbryllup på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Musik til kobberbryllup, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en portal til booking, der hører til blandt Danmarks største og mest spændende, hvor man finder alle relevante genrer indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Bookingportalens formål er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så folk som leder efter den helstøbte musik & underholdning, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker vores underholdende kunstnere.

Vores sortiment strækker sig fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange spændende kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er meget mere end samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen har i tillæg et voksende community af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har du også muligheder for i god tid at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller leder efter underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen