Find musik til konfirmationsfest på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Musik til konfirmation, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er blandt landets mest interessante og største bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

Ideén bag portalen har været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så folk, der er på jagt efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, og det uden det medfører ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere hos os.

Det store udvalg dækker fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et meget stort udvalg af musikere indenfor mange interessante kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag Eventzonen, og han har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end blot en portal, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget en blog med gode ideer og inspiration til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. I tillæg er der et community på Facebook, som konstant stiger, hvor brugerne følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for forinden at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din personlige profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du søger underholdning til din næste event eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk