Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Frederik Konradsen

Prisniveau

Kr. 2.500 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra en sang til max 4 sæt af 45min

Profil

Frederik Konradsen leverer et levende show med sin guitar, sin stemme og gode humør.
Han har erfaring med at spille for publikum over hele Verden og i alle aldre. Han har rejst Jorden rundt og afholdt koncerter samt optrådt på street-art festivaller i hele Europa. Derudover har han lavet børnetv og børnemusik, samt udgivet to plader.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Frederik Konradsen: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

En fuldendt aften

Musik til alle aldre, kunne ikke have ønsket mig et bedre indslag til min mands 50 års fødselsdag. Frederik har en skøn klang og oveni god humor, der lige faldt ind i selskabet.

Anmeldt af Louise d. 20. marts 2022
5
1
5

Fantastisk stemme og humør!

Frederik gav den helt rigtige stemning til vores bryllupsreception. Virkelig gode sange og dejligt smittende humør. Alle gæsterne var vildt imponerede og kom hen til os og roste Frederik hele aftenen, og ville vide hvor vi havde booket ham. Vi kan virkelig anbefale at bruge Frederik som charmerende hyggespreder til alle slags fester. Det fungerede perfekt til vores bryllup, og gjorde dagen endnu mere magisk! Stort tak til Frederik herfra.

Anmeldt af Marie Hammer d. 19. september 2021

Kontakt Frederik Konradsen

Kontakt Frederik Konradsen via formularen her, så vil Frederik Konradsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.