Book musik til privatfest på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Musik til privatfest, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen.dk er blandt landets største og mest spændende bookingportaler, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med portalen har været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således at folk, der er på jagt efter fuldendt underholdning & musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende led er sparet, så har du også muligheder for på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til entertainere