Find musik til reception på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Musik til reception, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , hvor man kan finde alle relevante former for kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med denne portal fra begyndelsen, og det så folk på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod portalen hvor alle mulighederne samles. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker vores dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra børnemusik til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. I tillæg er der et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Har du video på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere