Book værtshusmusik på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Musik til værtshus, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest spændende bookingportaler, hvor du kan finde alle betydelige former for god underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Idegrundlaget for portalen er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så personer der er på jagt efter den ideelle musik og underholdning, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er bookingportalen, som samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere hos os.

Det brede udvalg dækker fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Derudover har vi et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Desuden er der et community på Facebook, som konstant vokser, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen