Blues Brew

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Blues Brew

Prisniveau

Kr. 5.000 - 15.000

Hjemby

Varighed

1x45 min, 2x45 min eller 3x45 min

Profil

BLUES BREW er et hold af garvede bluesmusikere som har fundet sammen om at spille de kendte bluesklassikere af navne som BB King, Freddie King, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan og Robben Ford samt egne numre . På kort tid har bandet markeret sig som et nyt lovende bluesnavn og har kun fået rosende omtale. Et oplagt valg til fester hvor autentisk blues og en sej guitar-tråd bliver værdsat. Musikken er absolut egnet til dans. Bandet spiller også til festivaller og på spillesteder og værtshuse

Med Chægs seje vokal og keyboard, Kims bluesy guitar, Jacobs stilsikre harpe/guitar samt Henrik og Jesspers sejt svingende backing er BLUES BREW et klart valg til enhver fest eller koncert hvor den ægte blues værdsættes.
Vi spiller primært de kendte bluesklassikere af navne som BB King, Freddie King, Robert Cray, Eric Clapton, Allman Brothers Band, Stevie Ray Vaughan og Robben Ford. Bandet kan udvides med blæsere til større arrangementer. Vi har udgivet albummet "Life in the Blues Lane" udelukkende med egne numre som i 2019 på alle net-medier incl Spotify og I-Tunes. Besætningen er Per "Chæg" Christensen (vokal og keyboard), Kim Emmanuel Raffel (guitar), Jacob Kragh (bluesharpe og guitar), Henrik Mathiassen (bas) og Jessper Petersen (trommer).

Kontakt Blues Brew

Kontakt Blues Brew via formularen her, så vil Blues Brew vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.