The Taxmen (Beatles kopi)

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

The Taxmen (Beatles kopi)

Prisniveau

Kr. 6.500 - 14.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 3 timer

Profil

The Taxmen er et Beatles "Jam" band, der med 15 år på bagen har spillet landet tyndt. Vi spiller alle de største hits med The Beatles med sjæl og indlevelse og selvfølgelig på de rigtige 60'er-instrumenter! Vi kan både bestilles til mindre akustiske arrangementer, forsamlingshusfester og større livekoncerter.
Vi har samlet de mest dansevenlige numre og er derfor et egnet band til festlige begivenheder som fødselsdage, firmafester, temafester og bryllupper.

The Taxmen er et Beatles "Jam" band, der med 15 år på bagen har spillet landet tyndt. Vi spiller alle de største hits med The Beatles med sjæl og indlevelse og selvfølgelig på de rigtige 60'er-instrumenter!

Vi har samlet de mest dansevenlige numre og er derfor et egnet band til festlige begivenheder som fødselsdage, firmafester, temafester og bryllupper.

Vi kan både bestilles til mindre akustiske arrangementer, forsamlingshusfester og større livekoncerter. Ligeledes kan vi også bestilles til korte arrangementer men også 2x45 eller 3x45 minutters koncerter.

Vi spiller over hele landet.

Vi spiller bl.a: "All my Loving", "I Feel Fine", "She Loves You", "A Hard Days Night", "We Can Work It Out", "Come Together", "Back In The USSR", "Get Back" - og mange flere...

Videoklip


Anmeldelser ( | af The Taxmen (Beatles kopi): 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Super veloplagt band til bryllup!!

Super godt band, som har autentisk Beatles-lyd. God perfomance og interaktion med publikum! Vi og vores gæster var meget tilfredse og fik danset en masse! Jeg kan varmt anbefale dem! Eneste minus var, at de ikke virkede så vilde med at køre til Vestjylland (selvom der står, de spiller i hele DK på eventzonen), da det er en lang rejse fra Kbh. Vi mærkede dog kun spilleglæde og dejligt nærvær fra dem på scenen, da de spillede, så det var helt i top og der var ikke en finger at sætte på deres optræden!

Anmeldt af Emil Mikkelsen d. 14. oktober 2018
5
1
5

En aften med John, Paul, Ringo og George

Et yderst velforberedt band, der spillede alle de fede Beatles numre, som alle generationer kender og kan danse og synge med til... The Taxmen kan absolut anbefales. Tak for en god underholdning til mine forældres guldbryllup på Dragsholm👍🏻😊

Anmeldt af Helene Ryding Daugaard d. 4. august 2018

Kontakt The Taxmen (Beatles kopi)

Kontakt The Taxmen (Beatles kopi) via formularen her, så vil The Taxmen (Beatles kopi) vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.