Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 10 dage

The Taxmen (Beatles kopi)

Prisniveau

Kr. 6.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Profil

The Taxmen er et Beatles "Jam" band, der med 10 år på bagen har spillet landet tyndt. Vi spiller alle de største hits med The Beatles med sjæl og indlevelse og selvfølgelig på de rigtige 60'er-instrumenter! Vi kan både bestilles til mindre akustiske arrangementer, forsamlingshusfester og større livekoncerter.
Vi har samlet de mest dansevenlige numre og er derfor et egnet band til festlige begivenheder som fødselsdage, firmafester, temafester og bryllupper.

Læs mere...

Mere om The Taxmen (Beatles kopi)

The Taxmen er et Beatles "Jam" band, der med 10 år på bagen har spillet landet tyndt. Vi spiller alle de største hits med The Beatles med sjæl og indlevelse og selvfølgelig på de rigtige 60'er-instrumenter!

Vi har samlet de mest dansevenlige numre og er derfor et egnet band til festlige begivenheder som fødselsdage, firmafester, temafester og bryllupper.

Vi kan både bestilles til mindre akustiske arrangementer, forsamlingshusfester og større livekoncerter. Ligeledes kan vi også bestilles til korte arrangementer men også 2x45 eller 3x45 minutters koncerter.

Vi spiller over hele landet.

Vi spiller bl.a: "All my Loving", "I Feel Fine", "She Loves You", "A Hard Days Night", "We Can Work It Out", "Come Together", "Back In The USSR", "Get Back" - og mange flere...

Kontakt The Taxmen (Beatles kopi)

Kontakt The Taxmen (Beatles kopi) via formularen her, så vil The Taxmen (Beatles kopi) vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.