Find partyband på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Partyband, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen hører til blandt landets mest spændende og største portaler til booking, hvor man finder alle væsentlige typer kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Idéen bag bookingportalen har hele tiden været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk som leder ideel underholdning og musik kun skal lede ét sted, uden det medfører ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra serveringsteater til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot portalen, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event eller fest at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til kunstnere