Payaz

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Payaz

Prisniveau

Kr. 4.500 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min. til 6 timer

Profil

Et professionelt band med masser af energi og fede liveshows, der fyrer op under enhver fest med deres nærværende og unikke performance.

Med et repertoire så stort, at det kan dække en hel aften på op til 8 timer og priser, de fleste kan forstå, inviterer Payaz publikum ud på en musikalsk rejse fra 50’erne til i dag.

To fester er aldrig ens og publikum er aldrig ens ... Payaz spiller alt det, publikum bare elsker!

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Payaz

Godt selskab, dans og ikke mindst fællessang, er blot nogle af de grundprincipper Payaz skaber, når de slår en tone an.

Hvad der startede som et ”hygge”-projektet, hvor rockmusikkens hårde toner styrtede afsted fra den lille kælder i hjertet af Høng, er nu blevet til et bredt repertoire fra 50’erne til i dag, fra Birthe Kjær til Volbeat, med fængende toner og et repertoire på op mod 200 sange, der skaber garanti for gæster på dansegulvet og muligheden for at ønske sit yndlings-nummer.

For Payaz handler det om, at opretholde en klar balance mellem høj musikalsk præstation og en ydmyg tilgang til spillesteder, jobs og publikum. Det handler også om at vise, at den musik og genre, der efter sigende skulle være ”uddøende”, lever i bedste velgående, uden sidestykke.

Med egen sangskrivning, indspilninger, optrædender til bl.a. Festuger og Festivaller, og løbende opdatering af promo, facebook- og hjemmeside, må Payaz siges at være højaktuelle netop nu, og kun med kurs ét sted – fremad i højeste gear.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Payaz: 5,0 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk

Vi holdt konfirmation og Payaz lavede en fest for vores gæster … vi var mega tilfredse og kan varmt anbefale dem .. Der var musik til både unge og gamle. Alle var på dansegulvet ..
Vi takker for en super fantastisk aften 😀

Anmeldt af Rikke d. 14. maj 2023
5
1
5

Perfekt band til en fantastisk fest

Et super band til festen hvor der skal danses og festes igennem. De ramte publikum spot on med deres valg af musik, og fik sat gang i festen, hvor alle aldre dansede 👌👌 Kan varmt anbefales 🕺💃

Anmeldt af Heidi Christensen d. 17. april 2023

Kontakt Payaz

Kontakt Payaz via formularen her, så vil Payaz vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.