Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Payaz

Prisniveau

Kr. 4.500 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min. til 6 timer

Profil

Et professionelt band med masser af energi og fede liveshows, der fyrer op under enhver fest med deres nærværende og unikke performance.

Med et repertoire så stort, at det kan dække en hel aften på op til 8 timer og priser, de fleste kan forstå, inviterer Payaz publikum ud på en musikalsk rejse fra 50’erne til i dag.

To fester er aldrig ens og publikum er aldrig ens ... Payaz spiller alt det, publikum bare elsker!

Læs mere...

Mere om Payaz

Godt selskab, dans og ikke mindst fællessang, er blot nogle af de grundprincipper Payaz skaber, når de slår en tone an.

Hvad der startede som et ”hygge”-projektet, hvor rockmusikkens hårde toner styrtede afsted fra den lille kælder i hjertet af Høng, er nu blevet til et bredt repertoire fra 50’erne til i dag, fra Birthe Kjær til Volbeat, med fængende toner og et repertoire på op mod 200 sange, der skaber garanti for gæster på dansegulvet og muligheden for at ønske sit yndlings-nummer.

For Payaz handler det om, at opretholde en klar balance mellem høj musikalsk præstation og en ydmyg tilgang til spillesteder, jobs og publikum. Det handler også om at vise, at den musik og genre, der efter sigende skulle være ”uddøende”, lever i bedste velgående, uden sidestykke.

Med egen sangskrivning, indspilninger, optrædender til bl.a. Festuger og Festivaller, og løbende opdatering af promo, facebook- og hjemmeside, må Payaz siges at være højaktuelle netop nu, og kun med kurs ét sted – fremad i højeste gear.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Payaz: 5,0 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Partybandet!!!

Vi lejede Payaz til vores firmajulefrokost, og jeg vil sige, vi blev ikke skuffet. De formåede at få hele festen med ud på dansegulvet og underholdt hele aften. Virkelig en anbefaling herfra. :-)

Anmeldt af Morten Pedersen d. 12. december 2022
5
1
5

Uundværlig til enhver fest!

Payaz kom og spillede for os til vores bryllup d. 30/7-22, de var ekstremt serviceminded idet vi måtte udskyde deres optræden 1 time, da vi var forsinkede.
Da de ankom var de meget imødekomne og gav et brag en koncert som satte gang i festen og dansegulvet.
De er rigtig gode til at læse publikum og spille det der hitter hos det publikum de spiller for.
De lytter til ens ønsker og går rigtig langt for at opfylde dem.
Vi kan varmt anbefale Payaz! Har du brug for et band til dit arrangement - SÅ BOOK PAYAZ!
Der vil vi klart gøre igen når muligheden byder sig.

Anmeldt af Regitze d. 4. august 2022

Kontakt Payaz

Kontakt Payaz via formularen her, så vil Payaz vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.