Find pensionistunderholdning på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under pensionistunderholdning, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en bookingportal, som hører til blandt Danmarks største og mest interessante, hvor du kan finde alle betydelige typer underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Portalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere således at personer, som søger efter perfekt musik og underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod bookingportalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Det brede sortiment strækker sig fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor alle interessante genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der et community på Facebook, som konstant stiger, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er der også gode muligheder for på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger pensionistunderholdning på Bornholm, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere