Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Mads Fencker - Psykologisk tankelæser

Prisniveau

Kr. 5.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

Varigheden afhænger af arrangement

Profil

Psykologisk tankelæser - Kendt fra Danmark har talent 2017
Kvalitets-underholdning til konfirmationen, julefrokosten, fødselsdagen eller firmafesten!

Alle har set en tryllekunstner eller hørt en komiker. Vil du overraske er Mads et glimrende alternativ. Lad dine gæster/kollegaer blive forført. Mads optræder som psykologisk tryllekunster (På engelsk: Mentalisme). Med sin baggrund inden for filosofi og en stor erfaring som entertainer, underholder Mads med tankelæsnings, som du aldrig glemmer.

Læs mere...

Mere om Mads Fencker - Psykologisk tankelæser

Tankelæser, mentalist eller psykologisk tryllekunstner.
Kært barn har mange navne.

Med en professionel artist som Mads Fencker er du sikker på underholdning i verdensklasse, der kan udføres på både dansk og engelsk. Showet består af en række underholdende psykologiske tricks, der vil få dine gæster til at grine og undre sig sammen. Et show med psykologisk tankelæsning og manipulation vil sætte samtalen i gang og kick-starte festen.

Hvis du er på udkig efter en tryllekunstner eller en stand up komiker, så er underholdning med Mads et glimrende alternativ. Selvom der ikke bliver lavet en tryllekunst med kaniner og en høj hat, fortalt vittigheder, jokes eller vist andre klassiske tryllekunster, så kan du være sikker på dine gæster er sammen om noget de sent vil glemme.

Et møde med en psykologisk entertainer sætter altid dybe spor, hvad enten det er tryllekunst, hypnose eller psykologisk manipulation. Med en psykologisk tryllekunstner får man det bedste fra flere verdner. Mads kombinerer sin dybe forståelse af mennesket fra hans baggrund som filosof med de teknikker han har lært som tryllekunstner.
Mads er hverken klassisk hypnotisør eller tryllekunstner, men formår alligevel både at manipulere og fortrylle alle i rummet. Med psykologiske teknikker og sproglig indsigt, som han henter fra sin baggrund i filosofi og matematisk logik, demonstrerer Mads hvor meget vi mennesker kommunikerer, uden vi selv er klar over det.

Et indslag med Mads' psykologiske tankelæsning vil der blive talt længe om. Sjovt, anderledes og tankevækkende. Lidt lige som en tryllekunstner, bare med tanker i stedet for spillekort. Har du ikke oplevet en psykologisk tryllekunstner før skal du gøre dig klar på at blive blæst bagover.

Få et spændende indblik ind i en underholdende verden af psykologisk manipulation og sansebedrag. Et show med Mads er en mulighed for at give dine gæster en oplevelse man ellers kun ser en tryllekunstner tv.

Mads kan anvende til:
Underholdning og tryllekunstner til konfirmation, underholdning og tryllekunstner til firmafest, underholdning og tryllekunstner til bryllup, underholdning og tryllekunstner til julefrokost, underholdning og tryllekunstner til fødselsdag, underholdning og tryllekunstner til privat fest, underholdning og tryllekunstner til sommerfest, underholdning og tryllekunstner til messer, underholdning og tryllekunstner til firmaarrangementer, underholdning og tryllekunstner til familiearrangementer, underholdning og tryllekunstner til pensionistunderholdning, underholdning og tryllekunstner til polterabend, underholdning og tryllekunstner til konferencer for tryllekunstnere (alternativ til tryl eller at nogen skal trylle), underholdning og tryllekunstner til team building, underholdning og tryllekunstner til påskefrokosten, underholdning og tryllekunstner til byfest, underholdning og tryllekunstner til vejfest, underholdning og tryllekunstner til konferencer og meget mere.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Mads Fencker - Psykologisk tankelæser: 4,9 ud af 5 baseret på 34 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk godt show med yderst sympatisk ung mand

Den aller mest skeptiske gæst prøvede alt hvad kan kunne for ikke at blive gættet, men Mads havde alle i hans hule hånd! Alle var forbavset og fik noget at tale om og undre sig over i lang tid. Bedre en forventet og vores bedste anbefaling!

Anmeldt af Familien Hartmann Thomsen d. 6. juni 2022
5
1
5

Professionel

*****

Anmeldt af Bent Kjerrumgaard d. 27. maj 2022

Kontakt Mads Fencker - Psykologisk tankelæser

Kontakt Mads Fencker - Psykologisk tankelæser via formularen her, så vil Mads Fencker - Psykologisk tankelæser vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Mads Fencker | Danmark Har Talent 201...
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBc3djIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--abce6df1134d7e0f0adc3e1cf907c047d9cf88e9/Mads%20Fencker%20_%20Danmark%20Har%20Talent%202017%20_%20Audition%205.mp3
  2. 00:00 Mads _ Danmark Har Talent 2017 _ Fina...
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBczBjIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--fe21e9c2728a8600d5d53f9280da388c979cb81d/Mads%20_%20Danmark%20Har%20Talent%202017%20_%20Finalen.mp3