Mads Fencker - Psykologisk tankelæser

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 timer

Mads Fencker - Psykologisk tankelæser

Prisniveau

Kr. 5.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

Varigheden afhænger af arrangement

Profil

Psykologisk tankelæser - Kendt fra Danmark har talent 2017
Kvalitets-underholdning til konfirmationen, julefrokosten, fødselsdagen eller firmafesten!

Alle har set en tryllekunstner eller hørt en komiker. Vil du overraske er Mads et glimrende alternativ. Lad dine gæster/kollegaer blive forført. Mads optræder som psykologisk tryllekunster (På engelsk: Mentalisme). Med sin baggrund inden for filosofi og en stor erfaring som entertainer, underholder Mads med tankelæsnings, som du aldrig glemmer.

Tankelæser, mentalist eller psykologisk tryllekunstner.
Kært barn har mange navne.

Med en professionel artist som Mads Fencker er du sikker på underholdning i verdensklasse, der kan udføres på både dansk og engelsk. Showet består af en række underholdende psykologiske tricks, der vil få dine gæster til at grine og undre sig sammen. Et show med psykologisk tankelæsning og manipulation vil sætte samtalen i gang og kick-starte festen.

Hvis du er på udkig efter en tryllekunstner eller en stand up komiker, så er underholdning med Mads et glimrende alternativ. Selvom der ikke bliver lavet en tryllekunst med kaniner og en høj hat, fortalt vittigheder, jokes eller vist andre klassiske tryllekunster, så kan du være sikker på dine gæster er sammen om noget de sent vil glemme.

Et møde med en psykologisk entertainer sætter altid dybe spor, hvad enten det er tryllekunst, hypnose eller psykologisk manipulation. Med en psykologisk tryllekunstner får man det bedste fra flere verdner. Mads kombinerer sin dybe forståelse af mennesket fra hans baggrund som filosof med de teknikker han har lært som tryllekunstner.
Mads er hverken klassisk hypnotisør eller tryllekunstner, men formår alligevel både at manipulere og fortrylle alle i rummet. Med psykologiske teknikker og sproglig indsigt, som han henter fra sin baggrund i filosofi og matematisk logik, demonstrerer Mads hvor meget vi mennesker kommunikerer, uden vi selv er klar over det.

Et indslag med Mads' psykologiske tankelæsning vil der blive talt længe om. Sjovt, anderledes og tankevækkende. Lidt lige som en tryllekunstner, bare med tanker i stedet for spillekort. Har du ikke oplevet en psykologisk tryllekunstner før skal du gøre dig klar på at blive blæst bagover.

Få et spændende indblik ind i en underholdende verden af psykologisk manipulation og sansebedrag. Et show med Mads er en mulighed for at give dine gæster en oplevelse man ellers kun ser en tryllekunstner tv.

Mads kan anvende til:
Underholdning og tryllekunstner til konfirmation, underholdning og tryllekunstner til firmafest, underholdning og tryllekunstner til bryllup, underholdning og tryllekunstner til julefrokost, underholdning og tryllekunstner til fødselsdag, underholdning og tryllekunstner til privat fest, underholdning og tryllekunstner til sommerfest, underholdning og tryllekunstner til messer, underholdning og tryllekunstner til firmaarrangementer, underholdning og tryllekunstner til familiearrangementer, underholdning og tryllekunstner til pensionistunderholdning, underholdning og tryllekunstner til polterabend, underholdning og tryllekunstner til konferencer for tryllekunstnere (alternativ til tryl eller at nogen skal trylle), underholdning og tryllekunstner til team building, underholdning og tryllekunstner til påskefrokosten, underholdning og tryllekunstner til byfest, underholdning og tryllekunstner til vejfest, underholdning og tryllekunstner til konferencer og meget mere.

Musikafspiller

  1. 00:00 Mads _ Danmark Har Talent 2017 _ Fina...
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBczBjIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--2f127126168cc476bb55c46d738371382a362fb1/Mads%20_%20Danmark%20Har%20Talent%202017%20_%20Finalen.mp3?5721683
  2. 00:00 Mads Fencker | Danmark Har Talent 201...
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBc3djIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--aec68f80ce733737015677d8635384bda00dc698/Mads%20Fencker%20_%20Danmark%20Har%20Talent%202017%20_%20Audition%205.mp3?5721683

Videoklip


Anmeldelser ( | af Mads Fencker - Psykologisk tankelæser: 4,9 ud af 5 baseret på 46 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk

God og nem kommunikation inden eventet. Mads "performede" helt fantastisk. Alle var "med", og alle i selskabet sad lidt målløse og begejstrede tilbage. Aftenens senere samtaler omhandlede denne optræden.
Vi fra Terntank Rederi A/S siger mange tak, og vi glæder os til fremtidige optrædener.

Anmeldt af Jane Drejer d. 14. september 2023
5
1
5

Fantastisk

Kunne underholde et selskab af blandede aldre og til stor undren for alle.

Anmeldt af Bjarne Wichmann d. 3. september 2023

Kontakt Mads Fencker - Psykologisk tankelæser

Kontakt Mads Fencker - Psykologisk tankelæser via formularen her, så vil Mads Fencker - Psykologisk tankelæser vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.