Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 timer

Mads Fencker

Prisniveau

Kr. 4.500 - 18.500

Hjemby

Områder

Varighed

15-45 min

Profil

Kendt fra Danmark har talent på Tv2
¿Tankelæsning?

Din telefon ringer! Du har ikke tænkt på vedkommende i over et år, men lige som du skulle til at kontakte dem, ringer de ...

Gennem en række af psykologiske teknikker skaber jeg illusionen om tankelæsning, hukommelsestab og andre former for manipulation af sanserne.
Glæd dig til at blive ledt bag lyset, til en verden man ellers kun ser på tv.

Læs mere...

Mere om Mads Fencker

Hvad ville du gøre, hvis du blot kunne kigge en person i øjnene og vide præcis hvad de tænkte?
Jeg har på landsdækkende tv og i flere internationale konkurrencer beskæftiget mig med dette og andre lignende dele af psykologisk underholdning.

Jeg har specialiseret mig i shows, hvor alle griner og måber sammen. Hele forsamlingen inddrages og oplever et fælles indslag, der vil blive talt længe om.
For at skabe en mystisk stemning helt tæt på, ​kan jeg, som noget helt særligt, gå fra gruppe til gruppe, og lege med folks tanker på nært hold.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Mads Fencker: 4,9 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk

Jeg og mine 50 gæster var imponeret.

Anmeldt af Karina Marcussen d. 19. maj 2019
5
1
5

Fænomenal underholdning

Mads's underholdning var udover al forventning. Hans engagement, humor og selvfølgelig hans tricks formåede at underholde samtlige gæster til udover det 'normale'..... Han var SUPER og kan kun anbefales.

Anmeldt af Katarina Beuchert d. 27. marts 2019

Kontakt Mads Fencker

Kontakt Mads Fencker via formularen her, så vil Mads Fencker vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.