Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Mads Fencker - Psykologisk tankelæser

Prisniveau

Kr. 4.500 - 18.500

Hjemby

Områder

Varighed

15-45 min

Profil

Psykologisk tankelæser - Kendt fra Danmark har talent.
Kvalitets underholdning til konfirmationen.
Book til julefrokosten, fødselsdagen, konfirmationen eller firmafesten!

Alle har set en tryllekunstner eller hørt en komiker, men her kombineres psykologi, manipulation og hypnose til underholdning med tankelæsning eller mentalisme (Kendt fra tv-serien The Mentalist (Mentalisten)). Med psykologisk indsigt og stor erfaring som entertainer, underholder Mads med tankelæsnings du aldrig glemmer.

Læs mere...

Mere om Mads Fencker - Psykologisk tankelæser

Tankelæser, mentalist eller psykologisk tryllekunstner.
Kært barn har mange navne.

Med en professionel artist som Mads Fencker er du sikker på underholdning i verdensklasse, der kan udføres på både dansk og engelsk. Showet består af en række underholdende psykologiske tricks, der vil få dine gæster til at grine og undre sig sammen. Et show med psykologisk tankelæsning og manipulation vil sætte samtalen i gang og kick-starte festen.

Hvis du er på udkig efter en tryllekunstner eller en stand up komiker, så er underholdning med Mads et glimrende alternativ. Selvom der ikke bliver lavet en tryllekunst med kaniner og en høj hat, fortalt vittigheder, jokes eller vist andre klassiske tryllekunster, så kan du være sikker på dine gæster er sammen om noget de sent vil glemme.

Et møde med en psykologisk entertainer sætter altid dybe spor, hvad enten det er tryllekunst, hypnose eller psykologisk manipulation.
Mads er hverken klassisk hypnotisør eller tryllekunstner, men formår alligevel både at manipulere og fortrylle alle i rummet. Med psykologiske teknikker og sproglig indsigt, som han henter fra sin baggrund i filosofi og matematik logik, demonstrerer Mads hvor meget vi mennesker kommunikerer, uden vi selv er klar over det.

Et indslag med Mads' psykologiske tankelæsning vil der blive talt længe om. Sjovt, anderledes og tankevækkende. Lidt lige som en tryllekunstner, bare med tanker i stedet for spillekort.

Få et spændende indblik ind i underholdende verden af psykologisk manipulation og sanse bedrag. Et show med Mads er en mulighed for at give dine gæster en oplevelse man ellers kun ser på tv.

Mads kan anvende til:
Underholdning til konfirmation, underholdning til firmafest, underholdning til bryllup, underholdning til julefrokost, underholdning til fødselsdag, underholdning til privat fest, underholdning til sommerfest, underholdning til messer, underholdning til firmaarrangementer, underholdning til familiearrangementer, underholdning til pensionistunderholdning, underholdning til polterabend, underholdning til konferencer for tryllekunstnere (alternativ til tryl eller at nogen skal trylle), underholdning til team building, underholdning til påskefrokosten, underholdning til byfest, underholdning til vejfest, underholdning til konferencer og meget mere.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Mads Fencker - Psykologisk tankelæser: 4,8 ud af 5 baseret på 17 anmeldelser )

5
1
5

Hvad fan... skete der lige der?

Vildt show - der her kommer publikum til at tale om i meget lang tid.

Anmeldt af Jens Peter Fisker d. 10. august 2019
5
1
5

Fantastisk

Jeg og mine 50 gæster var imponeret.

Anmeldt af Karina Marcussen d. 19. maj 2019

Kontakt Mads Fencker - Psykologisk tankelæser

Kontakt Mads Fencker - Psykologisk tankelæser via formularen her, så vil Mads Fencker - Psykologisk tankelæser vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Mads Fencker | Danmark Har Talent 201...
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBc3djIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--abce6df1134d7e0f0adc3e1cf907c047d9cf88e9/Mads%20Fencker%20_%20Danmark%20Har%20Talent%202017%20_%20Audition%205.mp3
  2. 00:00 Kan Mads gætte hvad dommerne tænker? ...
    Filename is blank for some reason
  3. 00:00 Mads _ Danmark Har Talent 2017 _ Fina...
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBczBjIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--fe21e9c2728a8600d5d53f9280da388c979cb81d/Mads%20_%20Danmark%20Har%20Talent%202017%20_%20Finalen.mp3