Cecilie Rau

Prisniveau

Kr. 2.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

45

Profil

Det vil glæde mig meget, at kunne være med til at gøre din/jeres dag til noget helt særligt med et musikalsk og nærværende indslag.

Jeg synger og spiller(klaver) til både bryllupper, konfirmationer, firmafester, fødselsdage, begravelser eller andre begivenheder. Du er altid velkommen til at henvende dig for en forespørgsel:)
Jeg har mange års erfaring som udøvende sanger, musiker og komponistvirke og jeg har optrådte i diverse sammenhænge om det så er til havefester, i kirken eller på diverse spillesteder rundt i landet indenfor et bredt spektrum genremæssigt(Pop, rock, singer-songwriter, klassisk, kirkemusik, jazz, funk, soul, balkan mv.)
Jeg er desuden komponist under eget navn Cecilie Rau(du kan finde musikken på diverse streaming platforme som Spotify, Youtube mv.)

Jeg vil meget gerne synge/spille dine yndlingssange. Det er altid spændede at fortolke nye og gamle sange for mig, så skriv endelig for forslag eller hvis du har nogle spørgsmål:)

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Videoklip


Kontakt Cecilie Rau

Kontakt Cecilie Rau via formularen her, så vil Cecilie Rau vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.