Book tryllekunstner til børnefødselsdag på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Tryllekunstner til børnefødselsdag, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Magi tryllebinder os og fås i dag i adskillige afskygninger, og på Eventzonen.dk finder du et stort antal kunstnere at vælge imellem i netop denne kategori. Magi og trylleri er altid et sjovt og populært indslag til festen. Trylleri betegner i dag ikke kun de traditionelle, klassiske tricks, det omfatter fx også tankelæsning, avancerede tricks med kort og mange flere interessante ting. Få fuld valuta for pengene, og lav en god aftale med artisten hos Eventzonen. Det er dig selv, der aftaler detaljerne.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk med alt, hvad der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Portalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer, der leder efter helstøbt underholdning & musik, kun skal søge ét enkelt sted, vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet men i stedet portalen, der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et meget stort udvalg af bands indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være meget mere end bare et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har derudover et stigende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt på forhånd at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter en tryllekunstner til børnefødselsdag på Bornholm, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.