Bugtaler Daniel Odvig

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Bugtaler Daniel Odvig

Prisniveau

Kr. 3.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

Max. 30-40 min. og efterfølgende møde med Daniel

Profil

Oplev Daniel med hans morsomme bugtalershow. Alle skal have noget at grine af, og det, garanterer vi at I får, når Daniel kommer sammen med sine allerbedste venner, og lader magien slippe løs. Både børn og voksne bliver aktivt inddraget i showet, da der altid er brug for assistenter. Daniel taler udelukkende børnenes sprog, men på en måde så selv de barnlige, voksne kan følge med.
I showet møder I Figaro, Køje og Frede.

Læs mere...

Mere om Bugtaler Daniel Odvig

Der har taget de mærkeligste tryllerier, og skøre ting med, som de glæder sig til at vise jer alle. Mon de lytter til, hvad Daniel beder dem om denne gang? Det er så spørgsmålet.
Kunne I tænke jer at møde Daniel og hans elskede venner? Opleve et topklasse show fuldt med bugtaleri, sang, trylleri og masser af spas og løjer.

Så kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud. Showet varer max. 30-40 min. og anbefales til
fastelavnsfester, institutioner,foreninger, fødselsdagsfester, butikscentre, forlystelsesparker eller andre former for sammenkomster.

Videoklip

Kontakt Bugtaler Daniel Odvig

Kontakt Bugtaler Daniel Odvig via formularen her, så vil Bugtaler Daniel Odvig vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.