Daniel Odvig - Bugtalershow

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Daniel Odvig - Bugtalershow

Prisniveau

Kr. 2.500 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

Varighed Max. 30-40 min. Eller 2 gange 20 min.

Profil

Oplev Daniel med sit morsomme bugtalershow, der er skræddersyet til hele familien! Vi garanterer, at der vil være masser af grin, når Daniel og hans bedste venner tryllebinder jer med deres magi.

Både børn og voksne vil blive aktivt inddraget i showet, og selvom Daniel taler børnenes sprog, så formår han på en måde, så selv de mest barnlige voksne kan følge med og grine med.

I showet vil I møde Figaro, Klaus og Frede, der har en masse mærkelige tryllerier og skøre påfund med, som de glæder sig til at vise jer. Spørgsmålet er, om de vil lytte til, hvad Daniel beder dem om denne gang?

Kunne I tænke jer at møde Daniel og hans elskede venner? Så vent ikke længere - book et topklasse show fuld af bugtaleri, sang, trylleri og masser af sjov og ballade! 

Showet kan tilpasses alle former for arrangementer, så kontakt os og lad os skabe uforglemmelige øjeblikke sammen!

Videoklip


Anmeldelser ( | af Daniel Odvig - Bugtalershow: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Fremragende underholdning!

Et hylende morsomt indslag til vores behov. Alle familier morede sig fra start til slut. Super søde og indtagende venner, som går lige i hjertet. En fantastisk professionel entertainer, som kan sit arbejde. Et show vi varmt kan anbefale.

Anmeldt af Peter Nielsen d. 10. august 2023
5
1
5

Humor på højt plan

Et lille sjovt indslag for børnene, blev hurtigt til dagens store samtaleemne, da Daniel og hans venner kom forbi vores byfest, og underholdt, ikke bare børnene, men også voksne med velgennemtænkt sjov og ballade.
Daniel er en fantastisk, dygtig bugtaler, og hans medbragte venner har de sødeste personligheder.

Anmeldt af Sandra Ibsen d. 28. juni 2023

Kontakt Daniel Odvig - Bugtalershow

Kontakt Daniel Odvig - Bugtalershow via formularen her, så vil Daniel Odvig - Bugtalershow vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.