Tryllekunstner -Kaare Rugsted

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Tryllekunstner -Kaare Rugsted

Prisniveau

Kr. 4.500 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

15 minutter -75 minutter

Profil

en positiv overraskelse til næste firma arrangement?
Book et trylleshow

Et trylleshow med Kaare Rugsted er en dynamisk og eksotisk oplevelse, der byder på overraskelser hele vejen igennem. Kaare har levet af tryllekunsten i over 3 år men været i gang i 15! Han er udannet på kaospiloterne hvilket har givet hans tilgang til magien et helt nyt lag.

Det bedste ved trylleshowet er, at det er en interaktiv oplevelse, hvor selskabet lære hinanden bedre at kende. Kaare kommer meget rundt i løbet af showet, både i tankelæsningen, hvor han for eksempel gætter navnet på en persons livret, første kys eller hobby, og i magien hvor alt kan ske. Selvskabet er i fokus og inddrages igennem hele showet.

Han inddrager jer fra start til slut og bruger meget energi på at sørge for at det skal være en fed oplevelse at være med. showet starter blødt ud med at involver en smule og inddrager løbene mere og mere i takt med at selvskabet lære hinanden og tryllekunstneren bedre at kende.

Der er mulighed for et show som kan være alt fra 15 til 60 minutter.

"Det var bare helt vildt godt" - Sisse Fisker, Smilfonden

Musikafspiller

  1. 00:00 Magic Wonder Love
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBb3dOIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--7eaee192d3109af73de3942039c7b301c14a4986/Magic_Wonder_Love.mp3?5721661

Videoklip


Anmeldelser ( | af Tryllekunstner -Kaare Rugsted: 4,5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Hvordan gør han det?

Selvom vi havde booket kaare som underholdning til børnene, fik han forvandlet hele festen til tryllebundne barnesjæle! Han kan helt klart anbefales!

Anmeldt af Malte Nilsen d. 13. juli 2019
4
1
5

børnene var glade

Kåre har et godt samspil med børnene. Dog savnede vi lidt bagrund måske en et tæppe plakat el som virkelig viser at her er en tryllekunstner. Børn har en forestilling om hvordan en tryllekunstner ser ud så et kostume ville give et fantasifuldt helheds udtryk. Kåres forestiling var alle glade for. Han overraskede positivt.

Anmeldt af Trine Pedersen d. 22. april 2019

Kontakt Tryllekunstner -Kaare Rugsted

Kontakt Tryllekunstner -Kaare Rugsted via formularen her, så vil Tryllekunstner -Kaare Rugsted vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.