Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Prisniveau

Kr. 4.900 - 6.500

Hjemby

Varighed

30-60 min

Profil

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og voksne var tryllebundet under hele showet. Fantastisk at se hvordan Fidus havde børnenes fulde opmærksomhed og hvordan han overraskede dem gang på gang med sine fantastiske tricks. Selv vi voksne var fulde af beundring og som en sagde efter showet: "Det er lang tid siden jeg har moret mig så meget".

Referencer:

Asbjørn Ramlov, Café R5 - Odder
"Fup og Fidus tryllede ... til stor morskab for både børn og voksne. Fidus formåede at tryllebinde publikum og ramme både store og små på samme tid. Hans engagement og inddragelse af publikum gør hans show let og underholdende. Vi forstår stadig ikke hvor han gemmer dyrene, før de pludselig er på scenen."

Knud Nørlund, 10 års jubilæum - Odder
"Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og voksne var tryllebundet under hele showet. Fantastisk at se hvordan Fidus havde børnenes fulde opmærksomhed og hvordan han overraskede dem gang på gang med sine fantastiske tricks. Selv vi voksne var fulde af beundring og som en sagde efter showet: "Det er lang tid siden jeg har moret mig så meget". Vi kan kun anbefale Fup og Fidus trylleshow til både børn og voksne."

Brian Bruhn, Fermaten, Herning
Melodi Grand Prix VIP Fest
Fermaten brugte Rasmus til at lave fup og fiduser ved en fest for deltagere og VIPs omkring Melodi Grand Prix. Det var en meget stor succes.
Jobbet var at gå "uannonceret" rundt blandt publikum og lave trylleri ved bordene. Det havde en meget stor effekt på humøret og løftede festen at have Rasmus til at overraske folk med sin charme og imponerende trylleri.
Der skal noget specielt til at få granvoksne direktører til at stå og grinende bestille et ballondyr efter at have tabt underkæben over en bøjet gaffel.
Vi kan helt klart både anbefale Rasmus og vil garanteret også bruge ham igen
Mon ikke vi ses en gang

”Gullestrup Lever” – Kulturformidler Charlotte Boel
”Fup & Fidus” underholdt både børn og voksne med sit trylleri ved arrangementet ”Gullestrup Lever” i Gullestrup Hallen den 26. september 2009.”Fup & Fidus” fanger alles opmærksomhed og får smilet og det gode grin frem. Ikke mindst er dyrene et hit – her er både gys og grin. Der er fantastisk trylleri, magi og fjolleri, når ”Fup & Fidus” optræder – og der er menneskeligt nærvær. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger.

Erik Bjørn, Sevel
"Tak for sidst. Det var en fin aften, og vi har siden hørt mange begejstrede bemærkninger fra de børn, som var med."

Vores Holtbjerg, Byfest - Holtbjerg i Herning
"Fup og Fidus underholdte ved Holtbjerg Byfest med et rigtig godt show, hvor både børn og voksne fik tryllerier og, ikke mindst, et godt grin. Fidus var særlig god til at få børnene med - både i forhold til at få deres fulde opmærksomhed og i forhold til at få dem op på scenen og være en del af trylleshowet. Vi kan derfor kun anbefale Fup og Fidus."

Bjarne Andersen, Børnefødselsdag - Skibbild
"Fup og fidus var med til min søns 10 års føseslsdagsfest med stor tilfredshed! Fidus er god til at få publikum med."

Lars Pugh - Silkeborg
"Fup og Fidus tryllede til vores indvielse til stor fornøjelse og glæde for både børn og voksne."

Benjamin Harbo, Teenage-leder - AMC - Ålborg
"Mega mange tak for et fedt show og budskab, det var fantastisk. "Ungerne" og os "gamle" var alle helt vilde!"

Børnepræst Tine Tjell - Ålborg
"Selv tak for en god eftermiddag. Nu hvor jeg har haft mulighed for at høre manges meldinger omkring julefesten, har alle været glade for dit besøg. De syntes det var underholdende og dyrene tog virkelig kejler. Du gjorde det super t. Allerede nu vil jeg høre dig om du kunne have mulighed for at kigge forbi igen."

Thomas Balle, Oase i Silkeborg
"Vi havde besøg af Fup og Fidus til vores adventshygge-café-arrangement. Han formåede på enestående vis at underholde både børn og voksne med hans charme og humor. Det var forrygende og klart anbefalelsesværdigt!"

Lindbjerg Daginstitution, Irene Lauridsen - Gjellerup
"Mange tak for at du ville komme ud til os og trylle for børnene til vores sommerfest. Det var rigtig godt, og børnene snakkede meget om det bagefter. Det med de små rotter var de meget optaget af, og kunnne ikke forstå hvordan det gik til. Pigen som var oppe og hjælpe med nummeret med de orange bolde, kunne heller ikke forstå, hvordan hun pluselig havde så mange bolde i hånden.
Det var en rigtig god oplevelse for børnene (og også vi voksne) så en stor tak til Fup og Fidus."

Theresa Jakobsen, F1, Teenageklub - Hillerød
"Jeg kan kun anbefale Fup og Fidus. Min genbo så en del af showet og han kunne godt tænke sig at få jer ud til deres junior-/teenage-klub."

Thomas Øhrstrøm Willer, Re:gen - København
"Hvis du skal have noget underholdning, som skal være sjovt for børn og barnlige sjæle, så anbefaler jeg, du ringer til Fup og Fidus."

Kaja Appel, Fødselsdag - Aabenraa
"Fidus tryllede til min datters 20 års fødselsdag og det var til sjov og glæde for alle aldre, lige fra den yngste på 10 til den ældste på 80 år."

Fini og Karin Hjorth, Bryllup - Rønne
"Fidus har tryllet til vores bryllup. Det var sjovt og underholdende. Fidus har en fantastisk evne til at fange børnenes opmærksomhed. Børnene bliver helt vilde med ham.... Vi kan anbefale Fidus."

Morten Iversen, Fødselsdagsfest - Aalborg
"Jeg havde Fidus ude og underholde ved min forlovedes og min fødselsdagsfest, hvor flere af vores venner var inviteret. Det var en rigtig god oplevelse da der kom gang i showet. Man skal følge godt med hvis man vil bare prøve på at regne de forskellige tricks ud, men det er ikke det bedste. Det bedste er Fidus' unikke måde at skabe underholdning fra scenen af. Jeg glemmer aldrig da Fidus kom ud klædt ud som en meget lurvet person med en guillotine til fingrene. I hele 5 minutter formåede Fidus at holde en spændt og lidt uhyggelig stemning i luften omkring denne maskine som skulle skærer hans finger af. Jeg kan varmt anbefale Fup og Fidus - som et sjovt og spændende indslag til et hyggeligt arrangement.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild): 4,6 ud af 5 baseret på 14 anmeldelser )

5
1
5

Sankt Hans underholdning i topklasse

Vi havde besøg af Fup og Fidus til vores Skt. Hans arrangement, og Rasmus havde de omkring 50 børn til arrangementet i sin hule hånd i fulde 30 min. Gode og afvekslende tryllenumre, og god til at involvere børnene. Rasmus er en god tryllekunstner, men han er særlig god til at involvere børnene og til at få dem til at sidde på kanten af stolen. Vores fulde anbefaling af Fup og Fidus!!!!

Anmeldt af Jakob Wilms Nielsen d. 26. juni 2023
5
1
5

Super duper fantastisk godt show

Super duper fantastisk godt show leveret med kort varsel af dig, og til en god pris. Jeg anbefaler dig vidt og bredt. Og vi har en pige på 11. Så hvis hun om 2 år vil konfirmeres, så ved vi i hvert fald hvem vi ringer til.

Anmeldt af Tanja (mor til konfirmand) d. 12. januar 2022

Kontakt Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Kontakt Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild) via formularen her, så vil Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild) vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.