Daniel Odvig

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Daniel Odvig

Prisniveau

Kr. 2.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

Varighed Max. 30-40 min eller 2 gange 20 min.

Profil

Hvordan mon han gør det? Det er spørgsmålet. Daniel er professionel tryllekunstner, og har sammensat et morsomt og spændende show kombineret med trylleri og bugtaling for hele familien. Daniel sørger for at både børn og voksne kommer i fokus, da der altid skal bruges nogle assistenter. Man siger det er sundt at grine og det garanterer vi kommer til at ske. I vil komme til at opleve en masse uforudsete ting, som I ikke havde troet mulige. Daniel har en fantastisk evne til at snyde jeres sanser.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Daniel Odvig

Med stor humor og genialitet og publikum føler sig rigtig godt tilpas i hans selskab. Hans følgesvend Louie, deltager altid med hans gakkede fantasi og skøre indslag.
Daniel optræder til alt, intet er for småt eller stort.
Dette show er velegnet til alle former for arrangementer og private fester. Vi garanterer latter fra start til slut. Efterfølgende møde med Daniel.
Dette Trylleshowet kan selvfølgelig også bookes i lidt anden stilart med selveste børnekarakteren Trylle Tim.
Kontakt os allerede i dag.

Bugtalershow for børn med Daniel

Oplev Daniel med hans morsomme bugtalershow for hele familien.
Alle skal have noget at grine af, og det, garanterer vi at I får, når Daniel kommer sammen med sine allerbedste venner, og lader magien slippe løs. Både børn og voksne bliver aktivt inddraget i showet. Daniel taler udelukkende børnenes sprog, men på en måde så selv de barnlige, voksne kan følge med.
I showet møder I Figaro, Køje og Frede.
Der har taget de mærkeligste tryllerier, og skøre ting med, som de glæder sig til at vise jer alle. Mon de lytter til, hvad Daniel beder dem om denne gang? Det er så spørgsmålet.
Kunne I tænke jer at møde Daniel og hans elskede venner? Opleve et topklasse show fuldt med bugtaleri, sang, trylleri og masser af spas og løjer.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Thomas Christiansen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Femstjernet underholdning for hele familien.

Harry Hansen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Godt show i børnehøjde, og naturligvis også for voksne. Jeg undret mig ihvertilfald.

Bonbon-Land
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Et multitalent med shiwbizz i blodet! Daniel er en yderst flittig entertainer, som har en tydelig begejstring for sit arbejde. Vi kan kun anbefale ham.

Tonny Bodal
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fremragende underholdning som virkelig kan fange børn og unges opmærksomhed med sit show.

Videoklip

Kontakt Daniel Odvig

Kontakt Daniel Odvig via formularen her, så vil Daniel Odvig vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.