Entertainer Daniel Odvig

Prisniveau

Kr. 3.500 - 9.500

Hjemby

Områder

Varighed

30 min-3 timer afhængigt af hvilket event der er tale om.

Profil

Jeg er en af de få entertainere, der både taler børne- og voksensprog. I mine shows lægger jeg meget vægt på humor. Og magien ved at underholde børn som voksne med mange forskelligartede færdigheder. Jeg tilbyder både shows som tryllekunstner, bugtaler, klovnen Tigo, ballonmand og meget mere. Jeg nyder at køre rundt til alle slags former for events i hele landet.

Læs mere...

Mere om Entertainer Daniel Odvig

Som 10 årig startede jeg med at trylle og med tiden er det blevet til en del professionelle forestillinger rundt omkring i hele Danmark. Til hvert af mine shows, har jeg altid min allerbedste ven Louie med. Han er lidt af en spøjs fætter, men god nok på bunden. Han elsker at drille da han er en rigtig barnlig sjæl. Men trods sin lidt forvirrede og klodsede personlighed, får han, hovedsaligt sammen med publikum, altid tingene til at fungere i sidste ende. Jeg kan bookes som bugtaler, tryllekunstner, klovnen Tigo, konferencier, og meget mere. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud til dit næste event

Kontakt Entertainer Daniel Odvig

Kontakt Entertainer Daniel Odvig via formularen her, så vil Entertainer Daniel Odvig vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.