Find underholdningsmusik på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Underholdningsmusik, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Vil du have rolig underholdningsmusik under spisningen eller underholdning, til et brag af en fest på dansegulvet, så kan du finde kompetente artister til det, du søger, lige her hos os. Hos Eventzonen.dk kan vi tilbyde det største udvalg af musik og musikere i Danmark, hvad enten det er til fest eller andre begivenheder, hvor musikken er alfa og omega. Hos os kan du som regel høre forskellige eksempler på den musik, som de artister, du påtænker at booke, spiller. Det er med til at sikre, at du træffer det helt rigtige valg. Og en booking hos Eventzonen.dk går tilmed hurtigt, for her booker du artisten direkte.

Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som privatpersoner, voksne som børn.

Formålet med portalen har hele tiden været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier så personer, som søger efter den ideelle musik og underholdning, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det fører til ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet men derimod en portal, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke entertainere hos os.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end blot en portal, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har i tillæg et voksende community af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt inden en fest eller event at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Har du videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller leder efter underholdningsmusik på Bornholm, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk.