Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

BAJADS

Prisniveau

Kr. 9.999 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min / 2x45min

Profil

Bajads er Kim Dalum og Morten Bolvig : Musik og underholdning for festlige kvinder og mænd i munter lag, hvor som helst, for hvem som helst og når som helst.

Læs mere...

Mere om BAJADS

Bajads spiller hits de fleste elsker og kun de færreste hader.
Skal der fyres op med et show under middagen, skal selskabet på dansegulvet, så er Bajads et sikkert bud på en uforglemmelig aften (fest).
Advarsel: der kan forekomme latterlige indfald, kropslige udskejelser og måske endda ”musikalske ydmygelser”.
og vi optræder på festivaler, byfester, havefester, privatfester, grillfester, konferencer, events, temadage, når elskende skal giftes, når høsten skal i hus, når forårsrengøringen er overstået, når du hiver den store lottogevinst.
Og husk at det er videnskabeligt bevist at folk der har det sjovt lever længere

Bajads er Kim og Morten som til daglig spiller med Papkasseshow og Danser med Drenge.

Bajads består af Kim Dalum og Morten Bolvig. Vi er et par erfarende musikalske herrer der mange gange har deltaget i underholdningsprogrammer på landdækkende tv og de sidste 30 år har vi levet af at spille rundt i hele Danmark, i udlandet og i alle mulige sammenhænge.

Vores Reptoiere.
Vi underholder med kendte sange fra 50’erne og frem til de populære hits fra 80-90’erne og med de seneste aktuelle hits vi bare må' spille. Altid med et smil på læben og et glimt i øjet når vi er sammen med jeres gæster.

Morten Bolvig har spillet musik og optrådt sammen med dygtig folk som Maria Montell, Michael Falch, Henrik Launbjerg og Morten Remar mfl. Han har ligeledes skrevet, komponere og produceret musik for et utal af kunstnere.
Kim Dalum har flere gange har optrådt i TV. Han har lavet underholdning for gud og hver mand, f.eks. til Melodi Grand Prix i Parken, for de danske udstationerede soldaterne i Bosnien/Kosovo, for de danske fodbold-roligans og han har flere gange har ligget på hitlisten.

Vi optræder også til ældrefester på plejehjem, for pensionister og seniorer, hvor vi tilpasser det musikalske repertoire.

Bajads betyder en gavtyv, så derfor kommer vi nok ikke uden om et par sange af Kim Larsen og John Mogensen og alle de andre Bajadser.
VIDEO KAN SES HER NÅR DU KOPIER LINKET OG INDSÆT I DIN BROWSER

Link til Nyborg: https://vimeo.com/389332137
Link til anden video: https://vimeo.com/322218163

Videoklip

Kontakt BAJADS

Kontakt BAJADS via formularen her, så vil BAJADS vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.