Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 17 dage

BAJADS

Prisniveau

Kr. 8.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min / 3x45min

Profil

Bajads består af to top-tunede musikere og entertainere, der til daglig spiller med Papkasseshow og Danser med Drenge. Bajads optræder velforberedte, med smittende livsglæde og er altid indstillet på at skabe en uforglemmelig og personlig fest.

Læs mere...

Mere om BAJADS

MUSIK & HUMOR
Bajads spiller hits alle holder af og endnu flere elsker. Vi tager kærligt livtag med alt lige fra John Mogensen, til Ed Sheeran og dine personlige favoritsange.
Stilen er inkluderende, uhøjtidelig og humoristisk.
Så skal der fyres op med et show under middagen, eller skal selskabet ud på dansegulvet, er Bajads et sikkert bud på en uforglemmelig fest.
FRA PRIVATFEST TIL FIRMAFEST
Duoen Bajads optræder til firmafester, privatfester, byfester, havefester, events og konferencer, når de elskende skal giftes, når høsten er i hus, når du trækker den store lottogevinst og selvfølgelig til netop dit arrangement – stort som småt.
Vi afstemmer altid ønsker og forventninger sammen inden arrangementet.
PAPKASSESHOW & DANSER MED DRENGE
Bajads består af to top-tunede, erfarne og professionelle musikere og entertainere, der til daglig spiller med Papkasseshow og Danser med Drenge.
Bajads optræder velforberedte, med smittende livsglæde og er altid indstillet på at være med til at skabe en uforglemmelig og personlig fest.

Videoklip

Kontakt BAJADS

Kontakt BAJADS via formularen her, så vil BAJADS vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.