POPSHOP

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

POPSHOP

Prisniveau

Kr. 6.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min. / 3x45 min. Efter aftale.

Profil

Byens bedste coverband består af to top-tunede musikere og entertainere, kendt fra Papkasseshow og Danser med Drenge. Popshop optræder velforberedte, med smittende livsglæde på scenen og skabe med garanti en uforglemmelig og personlig fest. Vi spiller alle de hits du elsker og endnu flere holde af i super seje danseversioner. Vi svarer på henvendelser inder for 24 timer.

Byens Bedste CoverBand
Popshop tager kærligt livtag med alt den bedste musik lige fra John Mogensen, Kim Larsen Thomas Helmig, Mindst of 99 til Ed Sheeran og dine personlige favoritsange som kunne være "Staying Alive"osv.
Stilen er inkluderende, uhøjtidelig og altid ud over scenekanten med et glimt i øjnene.
Så skal der fyres op med et show under middagen, eller skal selskabet ud på dansegulvet, er Bajads et sikkert bud på en uforglemmelig fest.
Popshow har fornyelig været konferencier på Tange Sø festivalen

FRA PRIVATFEST TIL FIRMAFEST
Popshop optræder til firmafester, privatfester, byfester, havefester, festivaler, events og konferencer markedsfester, når de elskende skal giftes, når høsten er i hus, når du trækker den store lottogevinst og selvfølgelig til netop dit arrangement – stort som småt.
Vi afstemmer altid ønsker og forventninger sammen inden arrangementet.

PAPKASSESHOW & DANSER MED DRENGE
Popshop består af Kim Dalum og Morten Bolvig og de to top-tunede, erfarne og professionelle musikere og entertainere, spiller til daglig med Papkasseshow og Danser med Drenge.

Popshopoptræder velforberedte, med smittende livsglæde og er altid indstillet på at være med til at skabe en uforglemmelig og personlig fest. Du løber aldrig tør for musikken midt i festen. Vi medbringe alt musikudstyr så ingen ekstra udgifter. Vi svarer altid på henvendelser inder for 24 timer. Herefter foretrækker vi en personlig samtale over telefonen.

Kontakt POPSHOP

Kontakt POPSHOP via formularen her, så vil POPSHOP vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.