Find duo til bryllup på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Duo til bryllup, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Leder du efter en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

Formålet med portalen er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så danskere, som leder efter den perfekte underholdning & musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, og det uden at de skal betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har derudover et meget bredt udvalg af bands indenfor mange kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Desuden er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk