Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 6 timer

HITFINGERS

Prisniveau

Kr. 4.800 - 9.800

Hjemby

Områder

Varighed

2 - 12 timer

Profil

HITFINGERS er en professionel duo som består, af 2 super friske og rutinerede guitarister fra Stevns som begge synger og spiller LIVE til et imponerende flot egenproduceret akkompagnement. HITFINGERS passer perfekt til firma og privatfester m.v., med fra 30 – 300 gæster hvor bandet på et kompakt men yderst effektivt P.A. anlæg, er i stand til at levere en helt unik musikalsk oplevelse til både dinner og dans. HITFINGERS er simpelthen vellydende Hit på Hit på Hit på Hit på Hit på……………

Læs mere...

Mere om HITFINGERS

Vi tilbyder både et velspillet, vellydende, alsidigt og internationalt easy listening dinér repertoire spillet i et behageligt lydniveau under middagen. Desuden vil der naturligvis være akkompagnement til festsangene.

Og til dansen fylder vi rummet med super vellydende pop/rock musik med de store HITs som alle kender af bl.a. Kim Larsen, TV-2, Shu-bi-dua, Thomas Helmig, Dodo & The Dodos, Bamses Venner, Kandis, Rocazino, Lars Lilholt, Laid Back, Nice Little Pinquins, Medina og Rasmus Seebach m.fl. plus - hvis stemningen er til det - et miks af Gran Prix og Dansk Top hits suppleret med de store internationale hits med The Beatles, Cliff & Shadows, Dave Clark Five, The Searchers, Creedence Clearwater Revival, Mike & The Mechanics, Police, Chris Rea, John Paul Young, Bee Gees, Dire Straits, Eric Clapton og m.fl..

Kort sagt. Et HIT baseret dansemusik repertoire “med gang i”, som indeholder en lang række kendte melodier, som både de yngre, de voksne og den ældre generation, kan synge med på.

Videoklip

Anmeldelser ( | af HITFINGERS: 4,8 ud af 5 baseret på 20 anmeldelser )

5
1
5

God underholdning

God underholdning

Anmeldt af Gudbjartur Gade d. 21. september 2019
5
1
5

Sueprim underholdning.

De var hyret til vores Guldbryllups fest.
De levede 100% op til forventningen, alle gæsterne roste dem meget. Meget alsidig musik, fik hurtig en god stemning frem, så gæsterne dansede meget.

Anmeldt af Alvor Jensen-Terpet d. 9. september 2018

Kontakt HITFINGERS

Kontakt HITFINGERS via formularen her, så vil HITFINGERS vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.