Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Annamaria Anhalt

Prisniveau

Kr. 2.500 - 10.000

Hjemby

Varighed

2-4

Profil

Rock/Swing/Soul/Jazz/Pop - Sangerinde, der med sin Livslange erfaring med stor indlevelse, udfører musikalske indslag enten solo med sin guitar, eller med et af mine andre bands blandt andet XLENT Trio, der spiller op til enhver lejlighed.

Læs mere...

Mere om Annamaria Anhalt

Følelser kan ikke altid beskrives med ord, de skal udtrykkes i sange, og her kan jeg gå ind og hjælpe med at få sagt det der er på hjertet, både til bryllupper under feste i stedet for talen eller i forlængelse af samme, i Kirken, Vielser i det fri, Fødselsdagen, Konfirmationen, Firmafesten ect.

Repertoiret består af alt fra Soul/Swing til Gamle Pop nr og Rock sange, men bestillingsopgaver modtages også gerne.

Med min guitar og min stemme, vil jeg gøre alt for at det bliver en god Akustisk musikalsk oplevelse!

Jeg har gennem hele mit liv spillet med div. dygtige musiker både her i Danmark og I udlandet.
Jeg nyder dog at spille til festlige arrangementer, jeg syntes det er en fed oplevelse for mig at kunne bidrage til at kunne gøre jeres begivenhed helt speciel og mindeværdig, om det er et Bryllup, en Firmafest, Et festligt indslag til en fødselsdag, Lækker akustisk musik under middagen eller receptionen eller hvad end hjertet end kunne ønske sig. Så er det minder der gerne skulle holde forevigt.

Jer er pt også Sangerinde i to bands. Et Party band ved navn XLENT Trio hvor vi både spiller under dinner og op til fest i alle afskygninger. og et lokalt band der hedder Whats-up.

Hvad end hjertet begærer så er jeg sikker på vi kan finde på en løsning sammen, for hos mig er kunden i centrum og det er vigtigt at oplevelsen bliver uforglemmelig og lige som man drømmer om.

Det er 100 % uforpligtende at komme med en forespørgsel. Jeg ser frem til at hører fra dig/jer.

Kontakt Annamaria Anhalt

Kontakt Annamaria Anhalt via formularen her, så vil Annamaria Anhalt vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.