Kondal Duo

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 dage

Kondal Duo

Prisniveau

Kr. 2.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

2-8 timer

Profil

Kondal-Duo er en populær duo til fest- og selskabsmusik. Det er en alsidig duo, med et bredt repertoire og stor erfaring.

Kondal-Duo har igennem mange år spillet til stort alle typer fest og de er kendt for altid at levere musikken så den er tilpasset kundernes ønske. Lydniveau er altid tilpasset så det ikke er dominerende.

Repertoiret spænder bredt, lige fra afdæmpet dinnermusik, gode klassikere og de sidste nye hits, til god dansemusik for enhver smag.
De spiller og underholder til følgende arrangementer:

18 års fødselsdag
30 års fødselsdag
40 års fødselsdag
50 års fødselsdag
60 års fødselsdag
70 års fødselsdag
80 års fødselsdag
Abefest
Bryllup
Byfest
Café
Firmafest
Guldbryllup
Havnefest
Julefrokost
Konfirmation
Markeder
Reception
Restaurant
Sølvbryllup
Værtshus
Weekendophold

Lidt om os selv:
Karin behersker sang, kor og andenstemme og har sunget i 15 år. Hun synger med en meget ren og blød stemme, og formår at gøre sangene til hendes historier. Hun er altid glad, frisk og smilende. Karin synger med på omdelte sange og under middagen synger hun nogle smukke sange og altid afdæmpet så der er mulighed for at tale sammen.

Kenneth behersker keyboard, sang, kor og andenstemme med en meget elegant og musikalsk stil, og har spillet til selskaber i 15 år. Kenneth er rigtig god til at fange selskabet og bliver blandt gæsterne rost for hans evne til at skabe den helt rigtige stemning. Han er en energibombe og en rigtig charmetrold der formår at tilpasse musik og underholdningen, så den passer til selskabet. Hans musikalske spektre spænder meget bredt.

En fest med Kondal-Duo forløber typisk som følgende, men andet kan naturligvis også aftales.

Vi kommer altid i god tid ca. 1 time før arrangementet starter så anlæg og evt. lys er sat op inden gæsterne ankommer.
Musikken starter når der er sagt værsgo og gæsterne går til bords.
Under middagen spiller vi dejlig afdæmpet dinner musik krydret med sang. Vi spiller og synger også med på de mest almindelige skålesange og ønskes der evt. fællessang eller lign. Så giv os besked, så arrangerer vi gerne dette efter jeres ønske.
Vi spiller aldrig højere end man uden problemer kan føre en samtale. Festen er Jeres og vi spiller derfor som en selvfølge efter jeres anvisninger. Vi har mange års erfaring i branchen og vi sætter en ære i at opfylde jeres ønsker.
Vi spiller og synger med på de mest almindelige selskabssange. I er altid velkommen til at kontakte os vedr. specielle ønsker
Pause holder vi imens gæsterne drikker kaffe og bordene ryddes.
Dansemusik med sang
Musikken stopper når natmaden serveres og der spilles ikke efter natmaden
Afregning med musikken sker efter festen. Vi tager desværre ikke Dankort (kun kontanter)

Det får du ikke:

Larmende og dominerende dinner musik
En musiker der gerne vil styre festen fra først til sidst
Dårlige vittigheder (og ej heller gode, for den sags skyld)
En Musiker-duo der drikker spiritus

Anmeldelser ( | af Kondal Duo: 4,8 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Sølvbryllupsfest

De var super til at spille under middagen. Dæmpet og godt så man stadig kunne snakke. Gode til at spille op til dans senere på aften. Spillede gerne alle ønsker - også dem de ikke kunne i forvejen. Var med til at skabe en fantastisk stemning og at få folk på dansegulvet. Alt i alt perfekt.

Anmeldt af Trine Andersen d. 18. september 2022
5
1
5

Fantastisk bryllup

De gjorde vores bryllup til det bedste, deres musik og erfaringer i forhold til bryllup var så godt og kunne virkelig sætte en fest igang både under maden og dansen bagefter :)

Anmeldt af Helle Winsløw d. 17. juli 2022

Kontakt Kondal Duo

Kontakt Kondal Duo via formularen her, så vil Kondal Duo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.