Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Kondal Duo

Prisniveau

Kr. 2.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

2-8 timer

Profil

Kondal-Duo er en populær duo til fest- og selskabsmusik. Det er en alsidig duo, med et bredt repertoire og stor erfaring.

Kondal-Duo har igennem mange år spillet til stort alle typer fest og de er kendt for altid at levere musikken så den er tilpasset kundernes ønske. Lydniveau er altid tilpasset så det ikke er dominerende.

Læs mere...

Mere om Kondal Duo

Vi kan selv skrive en masse flotte ord om hvad vi tilbyde, men det er meget mere troværdigt at I får at se hvad kunderne har skrevet til os. I virkeligheden er vi to ganske almindelige selskabsmusikere som elsker vores job og spillet som duo i snart 10 år.

Håber vi ses derude et sted.

Anonymous:
Message: Hej Karin og Kenneth
Endnu engang tusinde tak for en rigtig god aften i lørdags på Bogense Hotel. Det svingede vi selv og gæsterne var meget tilfredse. En sådan aften går bare alt for hurtigt. Så endnu engang mange tak.
Mange hilsner fra Henny og Kurt.

Jan og Malene:
I hvilken anledning har du hørt Kondal duo?: Kobberbryllup
Besked: Hej Kenneth

Jan og jeg siger mange tak for dit fine spillearbejde til vores kobberbryllup i lørdags. Vi synes det gik rigtig godt - vi håber også at du selv var godt tilfreds.

En STOR tak til dig

Vi ses forhåbentlig snart igen.

Jan og Malene.

Lisbeth:
I hvilken anledning har du hørt Kondal duo?: 50 års Fødselsdag d 1/9-2012
Besked: Skriv din besked her Hej Karin og kenneth. 1000 Tak for dejlig musik , i er rigtige gode og friske til at skabe en fed stemming i er helt igenem nogle dejlige mensker og hører at i brænder for musiken, og under spisningen var det bare i top Da i var nede for at tjekke om musiken var for høj ikke bare en men 2 gange det var så flot . I er bare så gode og venlige i fik så mange roser fra vores gæster I har været med til at gi mig en perfekt og fantatisk og Uforglemnlig fest jeg vil tænke til bage på ,og det er ikke sidste gang jeg vil bruge jer to dejlige mensker når vi skal holde fest Tusind TAK Venlig Hilsen Lisbeth .....

Grethe og Niels-Erik:
I hvilken anledning har du hørt Kondal duo?: Guldbryllup 11.8.2012
Besked: Skriv din besked her

Hej Karin og Kenneth. Tusind tak for dejlig musik og sang, for Jeres omhu med vore gæster - ingen blev gereret af for høj musik - I er bare SÅ gode, smilende og venlige og sikken kondi du har Kenneth! Masser af roser også fra vore gæster! I var med til at give os og alle der var til stede en fantastisk god fest. Håber vi får mulighed for at høre Jer en anden gang.
I får et 13 tal med pil op af os.
Held og lykke fremover.
Grethe og Niels-Erik

Nis:
I hvilken anledning har du hørt Kondal duo?: 80 års fødselsdag
Besked: Kondal Duo spillede ifm. min mors 80 års fødselsdag, og det var en klar succes. For det første faldt de rigtig godt ind, og var gode til at afstemme både repetoire, lydniveau og engagement til de 70 deltagere. De fik også sat skub i deltagerne med en god blanding af gammelt og nyt, ligesom der var noget både for den ældre og den yngre deltagerskare. Alt i alt er rigtig godt valg min mor var særdeles godt tilfreds med.

Mette & Kenneth Nielsen:
I hvilken anledning har du hørt Kondal duo?: Bryllup
Besked: Kære Kenneth & Karin Mange Mange gange tak for i lørdags det gjorde i bare godt vores gæster roste jer rigtig meget og gør det stadig. Det er ikke sidste gang vi skal bruge jer til og spille så en masse roser fra os ;)

Jeannette Collenburg:
I hvilken anledning har du hørt Kondal duo?: Vores bryllup
Besked: Hej Karin og Kenneth.

Vi er rigtig glade for I spillede til vores bryllup. Vi synes i er rigtig gode, I var super gode til at hjælpe med at få en god stemning og se hvad gæsterne var til.
Vores gæster har også rost jer rigtig meget.

Vi vil helt sikkert bruge jer igen når vi skal holde fest :)

Knus Casper og Jeannette :)

Lis Pjengaard:
I hvilken anledning har du hørt Kondal duo?: Revy og vores bryllup
Besked: Havde jo hørt jer mange gange til årets revy det klarer i med stor bravour. Vil gerne fremhæve hvor alsidige i er for hold da op selv umulige festsange klarer i det så vi jo til vores bryllup hvor i bare leverede varen.. tusind tak for det.. uden jer havde vi ikke fået en så uforglemmelig fest..

Mange hilsener Lis og Finn

Pia og Martin:
I hvilken anledning har du hørt Kondal duo?: Bryllup
Besked: Vi vil gerne sige jer endnu en gang tusind mange tak for musikken..
I gjorde det virkelig helt fantastisk godt og var med til at gøre dagen helt perfekt, helt som vi kun havde kunnet drømme om.
Tusind tak

Med venlig hilsen Pia og Martin

søsser:
I hvilken anledning har du hørt Kondal duo?: 50 års fødselsdag, vestfyn
Besked: Hej
Det var dejligt at være til en fest hvor musikken faldt ind i stemningen, ikke var for højt under maden ( trods det at jeg sad tæt ved højtalerne) I har en super god indfølelse i festen og hvad det var gæsterne ville. I havde en god kontakt til gæsterne samt værtsparret. Da I var nede og tjekke om musikken var for høj , ikke en med to gange , det er flot gjort.
Under dansen var det meget blandet, noget for enhver smag . Tak fordi I også sammen med alt andet var med til at give mig som gæst en super oplevelse
Hvis jeg skal bruge musiker selv engang så har jeg gemt jeres nummer .

Mette:
I hvilken anledning har du hørt Kondal duo?: Revyfest i skåstrup
Besked: Kondal Duo Tak for en Dejlig aften i går til Skåstrup Revy. Vi blev enig om vi har ikke fortrudt vi har booket jer til vores bryllup næste år. Det var bare så fedt og se 2 mennesker give den så meget gas som i gjorde. Det var en fornøjelse og opleve jer "Live" Så Kenneth & Karin Vi Glæder os i får lige ****** fra os :)

ina og kim:
I hvilken anledning har du hørt Kondal duo?: bryllup
Besked: Skriv din besked her hej kennethog karin..
kim og jeg vil gerne sammen med alle vores gæster sige tak for en dejlig musik oplevelse... I var med til at gøre vores aften til noget helt fantastisk og i var rigtig gode og friske til at skabe fed stemning blandt gæsterne, og vi mærkede hurtigt at i brænder for musikken, derfor gjorde i det så godt.... og at i havde fundet min melodi i sidste øjeblik var helt i top, det gjorde det meget nemmere for mig og synge og det skal i ha mange tak for.

og kan tilslutte mig det der er blevet skrevet tidligere her, at i skal huske og stoppe op og trække vejret til engang imellem......
men i er helt igennem nogen dejlige mennesker og ved vi ses igen til nogen fester i nærmere fremtid.....

i får en femmer` af mig.. thi thi

jeg kan varmt anbefale jer til andre.......

hilsen fra vogenmanden fra slagelse

Jane M.:
Message: Vil bare lige melde med den her besked, at jeg hat været med til flere fester med dig som musiker/underholder, og det gør du Bravt!!
Du kan få enhver slags fest i god stemning med dit gode humør og humor. Hej fra jane
Jeg har været til forskellige selskaber, blandt andet dem mine forældre har holdt, min far john møller og mor merry møller søster vivi og pia møller. Kender også kirsten hvor du spillede til ved hendes bryllup, og jeg har kun hørt rosende ord om dig.
Du klare opgaven rigtig godt, til de forskellige slags mennesker vi nu er :) Du får 5 af mig ;) hehe.
Jeg ønsker dig god vind, og fuld fart på med musikken,
du bringer mange glæde, og jeg dig gerne foreslår andre, der vil feste.
En ting jeg lige må tilføje.
Jeg glemmer aldrig engang min søn 8-9 år en sang til mormor,i mikrofonen han gik selv op til dig og spurgte om han måtte synge. og på ingen tid fik I sammen fundet noget han kunne synge med på. Det er ikke så tit man oplever en musiker som bare har det overkud. Fed oplevelse at du ikke bare har et fast repertoire

Hej fra jane

Anja og Mark:
I hvilken anledning har du hørt Kondal duo?: Bryllup
Besked: Hej Kenneth.

Vi vil bare lige sige så mange mange mange tusind tak for den gode musik og fantastiske stemning i fik skabt, I var hammer gode!!!!
ALLE har simpelthen rost jer til skyerne, så det skal i selvfølgelig have afvide og vi herfra kan vi kun give de allerbedste anbefalinger.

En anden gang var det altså helt fair, hvis i lige indlage en pause til jer selv :-)

Vi synes selv det var en fantastisk god fest, hvor alting var helt perfekt.

Knus Mark og Anja

Michael B.:
I hvilken anledning har du hørt Kondal duo?: 40 års fødselsdag
Besked: Kære Kenneth og Karin

Tusind tak for en god aften til min 40 års fødselsdag i Røjle Forsamlingshus fredag den 27. august I var simpelthen over alle forventninger, og det var med til at gøre det til en rigtig god fest, som desværre gik ALT for hurtigt. Tusind tak for det! Der var rigtig mange iblandt gæsterne som spurgte til Jer ;o)

Håber vi ses en anden gang!

Med venlig hilsen

Michael B

Anmeldelser ( | af Kondal Duo: 4,7 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Kondol duo

De var rigtig gode til at underholde til at underholde til vores fest og de spillede god og rolig musik til maden og satte lidt festligere musik da der skulle danses

Anmeldt af Michael Hansen d. 31. maj 2019
5
1
5

SUPER

Behagelige mennesker der opfylder de ønsker man måtte have.

Anmeldt af Carsten Pedersen d. 8. oktober 2014

Kontakt Kondal Duo

Kontakt Kondal Duo via formularen her, så vil Kondal Duo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.