Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Mod Solen

Prisniveau

Kr. 2.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min - 12 timer ( prisniveaet afhænger af timer, transport og antal Duo/trio/Kvartet/Kvintet)

Profil

Mod Solen er en lille charmerende Duo som består af Brian Høiberg (tidligere bassist i Zapp Zapp) og Kristina Nordahl. Vi spiller musik som rammer hjertet og kan både spille under middagen, i forbindelse med vigtige øjeblikke og til dansefesten.

Læs mere...

Mere om Mod Solen

Gennem musikken leverer Mod Solen med vores guitarer og stemmer en eftermiddag eller aften fuld af indlevelse, sprudlende livsglæde, humor og melankoli.

Man kan mærke musikken og glæden ved musikken i alt hvad vi laver, også når vi spiller covermusik rammer vi sammen et nærvær som tilfører musikken vores helt egen lyd og klang.

Mod Solen spænder vidt rent genremæssigt. Vi spiller en god blanding af egne sange og covernumre af kunstnere som Tina Dickow, Lisa Ekdahl, Hindi Zarah, Maria Key, Norah Jones, Lucas Graham, Bob Marley, TV2, Kim Larsen, Anne Linnet, Jack Johnson, Ed Sheeran, Rasmus Sebach, Katie Melua, Bill Withers, danseorkestret og Jason Mraz.

Vi har af samme grund både erfaringer med at spille med et enkelt set up under middagen til personalefester, fødselsdage eller bryllupper, et særligt øjeblik i kirken, på caféer og til festen bagefter kan vi spille op til dans. Hvis I ønsker et større set up har vi derudover har vi et udvidet fest repertoire sammen med vores band Partycrashers som leverer et dansabelt funky, soul og popmusik som kan få danseglade mennesker op af stolen og ud på gulvet.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Mod Solen: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk Duo

Kristina og Brian (Mod Solen) skabte en fantastisk stemning ved vores sommerfest.
Synger og spiller fantastisk og solen kom næsten frem på en ellers regnfuld dag.
Gode til at inddrage publikum og deres repertoire er meget bredt, hvilket gjorde at alle kunne hygge sig. Helt sikkert ikke sidste gang vi booker dem.
Tak for sang og musik.

Anmeldt af Arne & Jannie d. 24. juli 2022
5
1
5

Deilig og klangfull "gave" !

Tusen takk til Kristina og Brian for en deilig, lille konsert til min søsters 85 års dag ! Alle ble så glade for god stemning og flott duo !

Anmeldt af Bjørg Gløersen, Alta d. 14. juli 2022

Kontakt Mod Solen

Kontakt Mod Solen via formularen her, så vil Mod Solen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.