Mod Solen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Mod Solen

Prisniveau

Kr. 4.000 - 18.500

Hjemby

Områder

Varighed

30 min - 12 timer ( prisniveaet afhænger af timer, transport og antal Duo/trio/Kvartet/Kvintet)

Profil

Mod Solen er en lille charmerende Duo som består af Brian Høiberg (tidligere bassist i Zapp Zapp) og Kristina Nordahl. Vi spiller musik som rammer hjertet og kan både spille under middagen, i forbindelse med vigtige øjeblikke og til dansefesten.

Gennem musikken leverer Mod Solen med vores guitarer og stemmer en eftermiddag eller aften fuld af indlevelse, sprudlende livsglæde, humor og melankoli.

Man kan mærke musikken og glæden ved musikken i alt hvad vi laver, også når vi spiller covermusik rammer vi sammen et nærvær som tilfører musikken vores helt egen lyd og klang.

Mod Solen spænder vidt rent genremæssigt. Vi spiller en god blanding af egne sange og covernumre af kunstnere som Tina Dickow, Lisa Ekdahl, Hindi Zarah, Maria Key, Norah Jones, Lucas Graham, Bob Marley, TV2, Kim Larsen, Anne Linnet, Jack Johnson, Ed Sheeran, Rasmus Sebach, Katie Melua, Bill Withers, danseorkestret og Jason Mraz.

Vi har af samme grund både erfaringer med at spille med et enkelt set up under middagen til personalefester, fødselsdage eller bryllupper, et særligt øjeblik i kirken, på caféer og til festen bagefter kan vi spille op til dans. Hvis I ønsker et større set up har vi derudover har vi et udvidet fest repertoire sammen med vores band Partycrashers som leverer et dansabelt funky, soul og popmusik som kan få danseglade mennesker op af stolen og ud på gulvet.

Musikafspiller

  1. 00:00 Demo med band
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaHVWIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--4015db191759e541c53f228788a438728e4bb92b/BRIAN%20OG%20KRISTINA%20-%20FINAL%20DEMO%204.mp3?5722635

Videoklip


Anmeldelser ( | af Mod Solen: 5,0 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk live underholdning

Alt fra første kontakt til afslutning på arrangement forløb helt perfekt. Fantastisk musik, bredt repetoire med musik for alle skabte den perfekte ramme for en god fest. Det er ikke sidste gang at vi har Mod Solen på besøg.

Anmeldt af Carsten Tang d. 6. maj 2024
5
1
5

Fantastisk lækker musik, og en forståelse for opgaven der blev indfriet og overgået

Mod Solen med Brian og Kristina er det musiske indslag der kommer til at løfte arrangementet til nye højder. De spillede til min fars 70 års fødselsdag med et stort niveau af musisk talent og nærvær. Der blev helt stille i den ellers meget fyldte restaurant, da alle ville høre alle tonerne.
Jeg forespurgte om de kunne spille en svær tekst fra Procul Harum, som var udenfor normalt repertoire, og den udfordring tog de og leverede overbevisende.
Alle gæster og værtsparret var vilde med dem. Det bliver ikke sidste gang vi ringer til dem.

Anmeldt af Lisa Suhr d. 23. januar 2024

Kontakt Mod Solen

Kontakt Mod Solen via formularen her, så vil Mod Solen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.