Mod Solen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Mod Solen

Prisniveau

Kr. 2.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min - 12 timer ( prisniveaet afhænger af timer, transport og antal Duo/trio/Kvartet/Kvintet)

Profil

Mod Solen er en lille charmerende Duo som består af Brian Høiberg (tidligere bassist i Zapp Zapp) og Kristina Nordahl. Vi spiller musik som rammer hjertet og kan både spille under middagen, i forbindelse med vigtige øjeblikke og til dansefesten.

Gennem musikken leverer Mod Solen med vores guitarer og stemmer en eftermiddag eller aften fuld af indlevelse, sprudlende livsglæde, humor og melankoli.

Man kan mærke musikken og glæden ved musikken i alt hvad vi laver, også når vi spiller covermusik rammer vi sammen et nærvær som tilfører musikken vores helt egen lyd og klang.

Mod Solen spænder vidt rent genremæssigt. Vi spiller en god blanding af egne sange og covernumre af kunstnere som Tina Dickow, Lisa Ekdahl, Hindi Zarah, Maria Key, Norah Jones, Lucas Graham, Bob Marley, TV2, Kim Larsen, Anne Linnet, Jack Johnson, Ed Sheeran, Rasmus Sebach, Katie Melua, Bill Withers, danseorkestret og Jason Mraz.

Vi har af samme grund både erfaringer med at spille med et enkelt set up under middagen til personalefester, fødselsdage eller bryllupper, et særligt øjeblik i kirken, på caféer og til festen bagefter kan vi spille op til dans. Hvis I ønsker et større set up har vi derudover har vi et udvidet fest repertoire sammen med vores band Partycrashers som leverer et dansabelt funky, soul og popmusik som kan få danseglade mennesker op af stolen og ud på gulvet.

Musikafspiller

  1. 00:00 Demo med band
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaHVWIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--82b6dc34bc281dddf9198af966147f6d12bef1d9/BRIAN%20OG%20KRISTINA%20-%20FINAL%20DEMO%204.mp3?5674438

Videoklip


Anmeldelser ( | af Mod Solen: 5,0 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser )

5
1
5

Skaber uforglemmelig musikalsk stemning til enhver fest!

Mod Solen har flere gange været vores foretrukne valg til musikalsk underholdning. Deres musikalske bidrag har uden tvivl været med til at hæve vores fester til nye højder. Med et bredt repertoire mestrer de både danske og udenlandske klassikere og har hver gang formået at ramme plet og skabt en stemning, der appellerer til alle gæster. Mod Solen har bevist deres evne til at skabe den helt rigtige stemning, uanset om det er under middagen eller til den efterfølgende fest. Med vores bedste anbefalinger anerkender vi deres talent og evne til at levere en uforglemmelig musikalsk oplevelse.

Anmeldt af Lars Bro-Rasmussen d. 11. december 2023
5
1
5

Mod Solen strålede🌞

Super god musik og engagerede musikere der forstår at skabe nærvær🎼🎼🎼

Anmeldt af Egon Christensen d. 22. oktober 2023

Kontakt Mod Solen

Kontakt Mod Solen via formularen her, så vil Mod Solen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.