Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Mod Solen

Prisniveau

Kr. 2.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min - 12 timer ( prisniveaet afhænger af timer, transport og antal Duo/trio/Kvartet/Kvintet)

Profil

Mod Solen er en lille charmerende Duo som består af Brian Høiberg (tidligere bassist i Zapp Zapp) og Kristina Nordahl. Vi spiller musik som rammer hjertet og kan både spille under middagen, i forbindelse med vigtige øjeblikke og til dansefesten.

Læs mere...

Mere om Mod Solen

Gennem musikken leverer Mod Solen med vores guitarer og stemmer en eftermiddag eller aften fuld af indlevelse, sprudlende livsglæde, humor og melankoli.

Man kan mærke musikken og glæden ved musikken i alt hvad vi laver, også når vi spiller covermusik rammer vi sammen et nærvær som tilfører musikken vores helt egen lyd og klang.

Mod Solen spænder vidt rent genremæssigt. Vi spiller en god blanding af egne sange og covernumre af kunstnere som Tina Dickow, Lisa Ekdahl, Hindi Zarah, Maria Key, Norah Jones, Lucas Graham, Bob Marley, TV2, Kim Larsen, Anne Linnet, Jack Johnson, Ed Sheeran, Rasmus Sebach, Katie Melua, Bill Withers, danseorkestret og Jason Mraz.

Vi har af samme grund både erfaringer med at spille med et enkelt set up under middagen til personalefester, fødselsdage eller bryllupper, et særligt øjeblik i kirken, på caféer og til festen bagefter kan vi spille op til dans. Hvis I ønsker et større set up har vi derudover har vi et udvidet fest repertoire sammen med vores band Partycrashers som leverer et dansabelt funky, soul og popmusik som kan få danseglade mennesker op af stolen og ud på gulvet.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Mod Solen: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk fest med skøn og god musik af Mod Solen

Kæmpe stor tak til Mod Solen. Brian og Kristina for at være med til at skabe en fantastisk stemning til vores fest.
De leverede en fantastisk baggrundsmusik under middagen og kunne også hjælpe til med de medbragte festsange.
Det var hyggeligt og dejligt med levende musik og gav festen et skønt løft.
Alle mulige gode anbefalinger herfra.

Anmeldt af Gitte Malm d. 25. februar 2023
5
1
5

Det helt rette valg

Jeg bookede Mod Solen til at synge nogle sange til min venindes bryllup. Hele vejen igennem har de været super gode at samarbejde med, og så er de bare SÅ dygtige! De kan 100% anbefales, og jeg vil helt klart booke dem igen en anden gang!

Anmeldt af Simone d. 23. oktober 2022

Kontakt Mod Solen

Kontakt Mod Solen via formularen her, så vil Mod Solen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.