HJEDS/FREHR

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

HJEDS/FREHR

Prisniveau

Kr. 3.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

Det aftales indbyrdes - prisen sættes også herefter.

Profil

Mangler du hjælp til et betydningsfuldt musisk indslag, lækker stemningsmusik til dit næste event eller noget helt tredje? ✨

Med et strejf af blød RnB spiller vi både velkendt samt nyere musik til enhver lejlighed - vi glæder os til at spille for dig!

Læs mere...

Læs mere...

Mere om HJEDS/FREHR

Ingeborg og Nikolaj mødte hinanden på Musikskolen Frontsession, hvor de for første gang spillede sammen i foråret 2021. I dag er de begge igang med en bachelor i Musikvidenskab ved Aarhus Universitet, hvor fritiden også bruges på at spille og synge ved forskellige lejligheder.

Ingeborg er derudover fastansat som kirkesanger i Åbyhøj Kirke, mens Nikolaj arbejder freelance som guitarist i forskellige sammenhænge.
Sammen er de et dejligt eksempel på hvad der sker, når en blød vokal og et legende guitarspil tilsammen går op i en højere enhed.

Duoen spiller en bred vifte af velkendte numre, nye som gamle, med et velsmagende strejf af RnB, som passer godt til et hav af forskellige begivenheder. De er derudover meget lydhøre overfor eventuelle sangforslag, hvis du tillægger et eller flere numre en særlig betydning 🥂.

Kontakt HJEDS/FREHR

Kontakt HJEDS/FREHR via formularen her, så vil HJEDS/FREHR vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.