Find duo til fest på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Duo til fest, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så personer der søger ideel underholdning & musik kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har tillige et bredt udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med gode idéer til den næste event eller fest. Der er i tillæg et stigende antal brugere på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din profil, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen