Find festmusiker på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Festmusiker, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor man finder alle væsentlige typer underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

Formålet med portalen er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så folk der er på jagt efter den perfekte underholdning & musik, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker vores dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra børnemusik til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære system til booking af underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan finde ideer til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der også et community på Facebook, der konstant vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt inden en event at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere