Find festorkester på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Festorkester, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Skal du afholde et party, så er Eventzonen portalen, hvor du finder input og inspiration til dygtige musikere og andre kunstnere til netop dit festlige arrangement. I fastsætter rammerne for underholdningen sammen, og dernæst kan I komme videre med at sammensætte programmet.
Du finder et meget stort udvalg af kompetente kunstnere her på Eventzonen.dk, og samtlige kan skabe den utrolig sjove stemning, der sikrer, at dit arrangement vil blive husket af gæsterne i mange år.

Et band er en genial måde at skabe stemning til en fest, hvor der skal være gang i både humøret og dansegulvet og spiller dit foretrukne band allerede ved spisningen får feststemningen en flyvende start. Hvis du eller dine gæster har nogle yndlingsnumre som de bare må høre, så er det blot at spørge bandet om de har det med i deres samling. Og det uanset om du booker et band der spiller pop, rock, blues, jazz eller en helt 3. stilart.

Leder du efter en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det således at personer, på jagt efter perfekt underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har vi et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor alle relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen er mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har du også gode muligheder for på forhånd at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er på jagt efter festorkestre på Bornholm eller du er festorkester, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.