Kunstnere nær Frederiksberg
Hos Eventzonen finder du de bedste :plural: i Danmark. På denne side har vi samlet de bedste :plural: i Frederiksberg. Vores store udvalg sikrer dig de bedste muligheder for at planlægge det perfekte event for dine venner eller dine kollegaer. Hos os er der musik og underholdning for enhver smag og til enhver lejlighed. Find en kunstner der passer til dit kommende arrangement og book allerede i dag.
Søger du en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet med kort sagt alle typer underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere således, at folk, som er på jagt efter ideel musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det fører til yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau men portalen, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet en blog med inspiration og gode ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har du også god mulighed for forinden at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter en :singular: på Frederiksberg eller du selv er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

  • Det er overskueligt og nemt.
  • Det er meget billigt – Som kunstner, så betaler du kun et beskedent månedligt beløb og er du kunde og ønsker at foretage en booking via Eventzonen, så betaler du kun kunstnerens pris. Ingen ekstra bookinggebyrer.
  • Vi brænder for den bedste underholdning og events, som sætter kolorit på tilværelsen, og via vores Facebook-community og vores blog tager vi gerne relevante temaer op efter forespørgsler fra vores Facebookfans og kunder.

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.

Tags