Kunstnere nær Frederiksberg
Når du vil have garanti for en fest ud over det sædvanlige, så skal du reservere et band, der spiller live musik. Der er intet som et live band, der kan sætte gang i dansegulvet – set i forhold til bare at opstille en jukeboks eller et stereoanlæg. Hvad enten du foretrækker stemningsfyldt blues og jazz, om du hellere vil lytte til tidens populære hits, eller du bedst kan lide gedigne rocksange, så kan du finde live bands, som optræder med musik indenfor alle musikgenrerne.

Til fester, hvor godt humør og et propfyldt dansegulv er påkrævet, er et band genialt til at skabe stemning. Du kan også få bandet til at spille under spisningen for allerede der at få gang i den gode stemning og atmosfære. Hvad enten du foretrækker pop, rock, jazz, blues eller andre af de mange andre stilarter, har vi også et band til din fest – og har du nogle yndlingsnumre, som helt sikkert skal spilles, så er det blot at nævne det for dit udvalgte band.

Eventzonen er en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler med alt, hvad der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, børn som voksne.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere således, at danskere, som er på jagt efter fuldendt underholdning & musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har vi et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet både YouTube samt en blog med gode ideer til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter et :singular: på Frederiksberg eller du selv er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

  • Det er overskueligt og let.
  • Det er utrolig billigt – Er du kunstner, så betaler du kun et lille beløb pr. måned og hvis du gerne vil foretage en booking, så betaler du som kunde kun for kunstnerens optræden. Ingen ekstra omkostninger til booking.
  • Den bedste underholdning til arrangementer, der sætter kolorit på tilværelsen, er det vi brænder for, og via vores blog og community på Facebook tager vi gerne relevante emner op efter ønske fra vores kunder og Facebookfans.

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.

Tags