Find kor tæt på Frederiksberg her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Commotio Ensemblet

Dygtigt engageret ungdomskor, sangere i alderen 15-21 år.

Hjemby
Bagsværd
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt landets mest interessante og største portaler til booking, hvor du kan finde alle væsentlige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne portal er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således at folk, på jagt efter god musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. I tillæg er der et community på Facebook, som konstant stiger, hvor de besøgende følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er der også mulighed for på forhånd at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger et kor på Frederiksberg, så vælg Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...